Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τα νέα του φιλικού αγώνα με αντίπαλο ομάδα επιλέκτων Κρύας Βρύσης



Παρά την γνώριμη απίστευτη γκρίνια του giades, που το σαμποτάρισε όσο μπορούσε, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις περί μη προσέλευσης και ακαταλληλότητας του γηπέδου, πραγματοποιήθηκε τελικά, στο Εθνικό Στάδιο Κρύας Βρύσης, την Μ. Πέμπτη, 21-4-2011, το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα επιλέκτων από την Κρύα Βρύση.Βέβαια ο giades, παρά την γκρίνια του, ήρθε τελικά με μια μικρή καθυστέρηση στο γήπεδο και μας έκανε την τιμή να «παίξει» μαζί μας το τελευταίο τριαντάλεπτο του παιχνιδιού, αποφεύγοντας όμως επιμελώς να πλησιάσει, πιο κοντά από δύο μέτρα, οποιοδήποτε αντίπαλο παίκτη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει πολλούς νέους παίκτες στην ενδεκάδα της, οι οποίοι στο πρώτο 20λεπτο προσπαθούσαν να βρεθούν μεταξύ τους. Όταν πλέον άρχισαν να βρίσκονται, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι οι παλαίμαχοι της αντίπαλης ομάδας είχαν ήδη κουραστεί, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, με τις αλλαγές που έγιναν, η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη συνοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, παρά το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα, με τις αλλαγές που έκανε έριξε κατά πολύ το μέσο όρο ηλικίας της. Το σκορ άνοιξε ο Χάτζι, με το πολύ καλό δεξί του πόδι, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, σήμα κατατεθέν γι’ αυτόν, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας, έπειτα μια καταπληκτική πάσα του Χατζηπαρά, είδε εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψιλοκρεμαστό, άρτια εκτελεσμένο πλασέ, πέρασε την μπάλα από πάνω του και την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας τους τριανταπέντε χιλιάδες θεατές του Εθνικού Σταδίου Κρύας Βρύσης να παραληρούν και τον giades να σκάει από το κακό του!!! Τελικά, αν και η άμυνά μας για μία ακόμη φορά φαινόταν απροσπέλαστη από ένα λάθος που έγινε στο κέντρο, βρέθηκαν οι παίκτες μας εκτός θέσης, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και πέτυχαν το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Στα θετικά του παιχνιδιού οι συνεχείς πολύ καλές εμφανίσεις της αμυντικής γραμμής, που οφείλεται στην άψογη συνεργασία του Ενωσίτη με τον Κώστιγκα και η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Χριστιάνο, που έδειξε ότι μπορεί να παίξει και φουλ-μπακ. Μάλιστα παραλίγο να σκοράρει, αν δεν επεδείκνυε τη γνωστή του ομαδικότητα και αλτρουισμό. Επίσης στα θετικά συγκαταλέγεται και η παρουσία παικτών, που λόγω τραυματισμού, δεν μπορούσαν ν’ αγωνισθούν κι όμως ήρθαν, ενισχύοντας το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
Στα αρνητικά η μη προσέλευση ορισμένων παικτών, που στα επίσημα παιχνίδια δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και τα φιλικά είναι μια ευκαιρία για να παίξουν περισσότερο.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades ή Μπόμπιρας
3. Καρατζόρτζεβιτς (τραυματίας)
4. Μαυρίνιο
5. Κώστιγκα
6. Χριστιάνο
7. Ανανταμ Παπανταμ
8. Μανουέλ
9. Πασκουάλε
10. Sailor
11. Παλτετσανάκης (τραυματίας)
12. Χάτζι
13. Δόγκανος
14. Χατζηπαράς
15. Στόικο
16. El Sid

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 27-4-2011.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.

20 σχόλια:

  1. Αναγνώστης της εφημερίδας "Γιαννιτσά"21 Απριλίου 2011 στις 10:48 μ.μ.

    Η σημερινή αντίπαλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, ήταν η ομάδα Απόλλωνας 1970, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής του Β-3 Ομίλου της ΕΠΣ Πέλλας. Ανακοίνωση της διεξαγωγής του σημερινού αγώνα υπάρχει δημοσιευμένη στο φύλλο τοπικής εφημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκεί στη περιγραφή του γκολ νομίζω ότι αδικείς λίγο την προσπάθεια, άξιζε περισσότερους επαίνους. Αν μη τι άλλο, ήταν ένα σπάνιαw ομορφιάς και αριστοτεχνικής εκτέλεσης τέρμα, που μόνο ένα εκπληκτικό δεξί πόδι σαν του γέρο-χάτζη θα μπορούσε να επιτύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!!!
    ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
    ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΒΙΩΣΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!!!!ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!!!!
    Ο ΧΑΤΖΙ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ!!!ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.Ο ΧΑΤΖΙ!!!!
    ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ: Ο ΧΑΤΖΙ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΑΣ. Ο ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Ο ΧΑΤΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25-30 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ) ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ:ΓΙΩΤΗΗΗΗΗΗ.... ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΔΙΧΤΥΑ!!!!ΓΚΟΛΑΡΑ!!!ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!ΟΛΟΙ "ΨΑΡΩΣΑΝ"!Ο ΓΙΩΤΗΣ, Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΓΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΤΖΙ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ. ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!
    ΥΓ:ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΟΓΚΑΝΟΥ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΤΖΙΓΚΟΛ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (από την ανηρτημένη φωτογραφία από το Βόλο, μετά από προσεκτική παρατήρηση)

    Ενώ η πλειοψηφία των παικτών της αποστολής καμαρώνουν μπροστά στο φακό της φωτογραφικής μηχανής-κινητού (ενδιαφερόμενοι εκείνη τη στιγμή πραγματικά μόνο για το πως θα βγουν ωραίοι στη φωτογραφία), τρεις εξ αυτών και ο υπηρεσιακός προπονητής έχουν ένα σύντομο διάλογο…

    Χριστιάνο: Εσύ, τώρα, γιατί ήρθες εδώ? δεν ξέρεις ότι η θέση σου είναι κάτω από τα δοκαρια?

    Τανάλιας: Ήρθα για να βγω φωτογραφία. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεγάλε?

    Χριστιάνο: Ο σωστός τερματοφύλακας δεν αφήνει το τέρμα ούτε λεπτό...

    Τανάλιας: Είσαι παλαβός, το ξέρεις? Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.

    Χριστιάνο: Θα σε "φάω" κάποια στιγμή, πού θα μου πας.

    Τανάλιας: Μικρέ, με εκνευρίζεις.Μη με απειλείς γιατί θα σε φυτέψω στο χορτάρι...

    Χατζηπαράς: Είστε σοβαροί ρε?? Σταματήστε επιτέλους. Θα σας βγάλω και τους δύο έξω και θα παίξετε ξανά του χρόνου...

    Στόγιαν: Έλα, έλα, ηρεμούμε...Έχει δίκιο ο κόουτς.

    Sailor (φωνάζοντας πολύ δυνατά): Είστε όλοι παικταράδες!!!!

    Κώστιγκα (από μέσα του): Δεν είμαι μόνο παικταράς (άλλωστε για αυτό μου έδωσαν να κρατάω την μπάλα στη φωτογραφία), αλλά και πολύ κούκλος σήμερα με την κιτρινόμαυρη. Θα δείξω τη φωτογραφία στη Μιμή για να πάθει την πλάκα της...

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ:
    ΧΑΤΖΙ (ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ):ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλτετσανάκης: Βρε, τι μαλακό μπούτι που έχει ο giades! Και εγώ που νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που διατηρούμαι νεότατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άγνωστος Στρατιώτης22 Απριλίου 2011 στις 3:50 μ.μ.

    Μαυρίνιο: Πως μπλέχτηκα να πάρει ευχή ανάμεσα στους ψηλούς... Δε φαίνομαι καθόλου, θα 'πρεπε να καθίσω στη κάτω σειρά. Και δεν έφερα και κανένα μπουκαλάκι "μαγική γράπα" για να τους τιμωρήσω μετά τον αγώνα. Φτού να πάρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Paltesanakis : Πολύ μαλακό μπουτάκι ο giades. Λαπάς σκέτος. Που να σαρανταρίσει κι όλας. Θέλει πολύ προπόνηση ακόμη...
    Hatzi : Νομίζω ότι με το πράσινο περιβραχιόνιο φαίνομαι και μπρατσαράς; Ή είναι ιδέα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενωσίτης: Τα γάντια τα πήρα, την μάσκα την έχω μαζί μου, την πράσινη ρόμπα την έβαλα στον πάγκο. Είμαι έτοιμος για τις επεμβάσεις μου.

    Μαυρίνιο: 15 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας θα σηκωθώ για ζέσταμα των 30 δευτερολέπτων και θα μπω χωρίς να κάνω καθυστέρηση

    Καμαράς: Το κούρεψαν το γήπεδο, να δω από που θα μαζέψω ραδίκια

    Κιλλ Μπίλ: δεν έφτανε το 45λεπτο ζέσταμα που έκανα έπρεπε να κατέβω στα Τέμπη και να έρθω με τα πόδια. Το βλέπω να με τραβάει το πόδι.

    Μάνουελ: είναι δυνατόν να παίζουμε τέτοια ώρα και με τέτοιο καιρό... μόνο για ύπνο είναι.

    Γιαντες: Πρέπει να βρώ λόγο να γκρινιάξω, Πρέπει να βρώ λόγο να γκρινιάξω, Πρέπει να βρώ λόγο να γκρινιάξω, Πρέπει να βρώ λόγο να γκρινιάξω, Πρέπει να βρώ λόγο να γκρινιάξω, Πρέπει να βρώ λόγο να γκρινιάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TΡΕΜΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΨΕΥΤΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ Ο ΗΑΤΖΙ-GOAL ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΔΩΡΕΑΝ
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΓΚΟΛ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορισμένοι μάλλον λάθος επάγγελμα διάλεξαν, φαίνεται να έχουν πολύ ταλέντο ως σεναριογράφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο αγαπητός μας χάτζη φαίνεται ότι περνά κρίση ταυτότητας. Το μηχανάκι-αγρίμι έδωσε τη θέση του στον κοντό με τη φανέλα 9. Ελπίζουμε ο νέος Χάτζη να είναι εξίσου καλός και να επιτυγχάνει σπάνιας ομορφιάς γκολ, όπως και ο παλιός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μαθήματα επίτευξης όμορφων γκολ ξεκινούν από αύριο Τετάρτη, 27-4-2011 και είναι δωρεάν για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άγνωστος Στρατιώτης26 Απριλίου 2011 στις 12:04 μ.μ.

    Εμείς σε ξέραμε ως hatzi88. Μου φαίνεται ότι με το "κατά λάθος" (γκαραντί αυτό) γκολ που έβαλες, πήραν τα μυαλά σου αέρα...
    Άντε, κοίτα εκεί να ξαναλλάξεις τη φωτό και να βάλεις καμιά γουρούνα, κι άσε τα γκολ γι' αυτούς που ξέρουν. Έγινες 40 κι έβαλες το πρώτο σου. Σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων, το επόμενο θα μπει στα 80 σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γνωστέ Άγνωστε Στρατιώτη δεν είμαι σαράντα και δεν ήταν το πρώτο γκολ. Μην ασχολείσαι με τις φωτογραφίες των άλλων και κοίταξε να βάλεις τη φωτογραφία που ταιριάζει σ' εσένα, μαζί με το ονοματάκι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εκφράσεις όπως "πήραν τα μυαλά σου αέρα" κλπ, εάν δεν είναι επώνυμες θα παρακαλούσα να διαγράφονται. Το μόνο που μας χρειάζεται τώρα είναι να αρχίσουμε να τρωγόμαστε δίχως λόγο. όσοι γράφουν ανώνυμα καλό θα ήταν να είναι λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς μια έκφραση που για αυτούς είναι αστεία και στα πλαίσια της πλάκας, μπορεί να παρεξηγηθεί από άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν και ο sailor έχει δίκιο, διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει ζήτημα παρεξήγησης από την πλευρά μου και το "αυστηρό ύφος" του σχολίου ήταν πιο πολύ για ψάρωμα του αγνώστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άγνωστος Στρατιώτης27 Απριλίου 2011 στις 10:41 π.μ.

    Αλλάζω τη φράση.
    "Κάνει όνειρα για σκόρερ."

    Αλλάζω τη φράση.
    "Κοντεύει τα σαράντα."

    Το ιστολόγιο είναι ελεύθερο. Οπότε και τα σχόλια στα πλαίσια του ότι δεν προσβάλουν (που δε νομίζω).
    Θα βάλω φωτογραφία όταν δω ότι βάζουν και οι υπόλοιποι επισκέπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πάντως δεν νομίζω άγνωστε στρατιώτη να διαφωνείς στο ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις εκφράσεις μας. Αν ναι, θα ήθελα να ήξερα το σκεπτικό σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ζητήσατε, σας ακούσαμε και προστέθηκε στην ανάρτηση και η επίμαχη πολυσχολιασμένη φωτογραφία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή