Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα νέα του 1ου επίσημου αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, για το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων (ΠΠΠΔΣ) η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, στο πρώτο παιχνίδι της, με αντίπαλο την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Πέλλας, την Τετάρτη, 6-4-2011. Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του ΔΣΓ, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς, με έξυπνη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Καρατζόρτζεβιτς, που εκμεταλλεύθηκε έξυπνα την σύγχυση της αντίπαλης άμυνας και στη συνέχεια, πολύ γρήγορα, διπλασίασε τα τέρματά της με τον giades, ο οποίος αφού έκλεψε την μπάλα, από το αριστερό μπακ, έφυγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία και ντριμπλάροντας τον τερματοφύλακα, έκανε τα εύκολα δύσκολα, στέλνοντας, από πλάγια θέση, την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του ΔΣΓ, υπό την καθοδήγηση του Τεν Κάκε ή μάλλον του Φερνάντο Κάκος, έκανε διαχείριση του σκορ, κάνοντας άριστο παιχνίδι από πλευράς τακτικής, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Τανάλια, ο οποίος παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου πίεζε για να ισοφαρίσει, μάλλον πέρασε εύκολο απόγευμα, αφού χρειάστηκε ελάχιστες φορές να επέμβει!! Η απόδοση και η εικόνα της ομάδας, θύμισε ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος, παρά τις κίτρινες αλλεργιογόνες φανέλες, που φορούσε και η αμυντική γραμμή της ομάδας ήταν η κορυφαία, με δεσπόζουσα μορφή τον Κώστιγκα, που έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα και δεν έκανε ούτε ένα λάθος, ενώ αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι κανένας παίκτης δεν υστέρησε και όλοι, ακόμη και αυτοί που αγωνίσθηκαν για λίγα μόνο λεπτά έδειξαν μεγάλο πάθος για την κατάκτηση της νίκης. Μάλιστα παρά τις τέσσερις αλλαγές της, η ομάδα κράτησε τη συνοχή της και δεν έπεσε η απόδοσή της, κρατώντας τελικά το τελικό σκορ στο καθαρό 2-0.
Παρόντες ήταν:
1) Κομαντάντε
2) Ενωσίτης
3) Giades
4) Ζαχαρουίτα
5) Καρατζόρτζεβιτς
6) Μαυρίνιο
7) Καμαρά
8) Τανάλιας
9) Κώστιγκα
10) Kill Bill
11) Lazo
12) Χριστιάνο
13) Μανουέλ
14) Πασκουάλε
15) Ανανταμ Παπανταμ
16) Κούλιο
17) Sailor
18) Παλτετσανάκης
19) Χάτζι
20) Στόγιαν
21) Χατζηπαράς
Μεγάλη συμμετοχή από όλα σχεδόν τα μέλη της ομάδας, ακόμη και οι τραυματίες, παρά το εργάσιμο της ημέρας, ήρθαν να εμψυχώσουν τα παιδιά που έπαιζαν, ενώ έλαμψε δια της απουσίας του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την συμβολή του Sailor στην ιατροφαρμακευτική και τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.
Σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης έπαιξε και η συγκέντρωση της προηγούμενης ημέρας, που προς μεγάλη απογοήτευση του Παλτετσανάκη (φήμες λένε ότι δεν κοιμήθηκε το βράδυ), δεν συμπεριλάμβανε ούτε αναψυκτικό.
Στο τρίτο ημίχρονο, που διεξήχθη στην ταβέρνα του «Πελώριου» η ομάδα έδειξε ότι ίσως είναι η κορυφαία στο θεσμό αυτό, με τον Τεν Κάκε να παραδίδει μαθήματα στο γλείψιμο του κοκάλου.

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος παρατηρητής πάγκου7 Απριλίου 2011 στις 9:16 μ.μ.

    Ο Φερνάντο Κάκος; Έδειχνε στον giades πως "γλύφουν"... επαγγελματικά.
    Όχι ότι ο giades δε ξέρει φυσικά, αλλά μάθε τέχνη κι άστηνε.

    Βρίσκω πάντως το ρεπορτάζ πλήρες.
    Μια μνεία για τον αγωνιστικό χώρο θα ήταν πρέπουσα. Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο θα ήθελε η ομάδα μας, ούτε φυσικά και η φιλοξενούμενοι. Χωρίς να ήταν κακός, σίγουρα δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Θα πρέπει να τονιστεί όμως, ότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μέχρι και τη τελευταία στιγμή έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες από τη Χατζηδιοίκηση (και όχι μόνο) για εύρεση καλύτερου γηπέδου, αλλά δυστυχώς δεν καρποφόρησαν.

    Προτείνω από σήμερα στη Χατζηδιοίκηση, να κοιτάξει κατά Παραλίμνη μεριά, όπου επίσης καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι το γήπεδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας από την Μαλαισία, την Κάτω Ιταλία, την Θήρα Κυκλάδων, τη Νάουσα Ημαθίας, την Καστανερή Κιλκίς, την Φλώρινα, την Κύπρο και την Ισλανδία, που με τρακτέρ αεροπλάνα, τρένα και βαπόρια, ήρθαν στο γήπεδο και έδωσαν βροντερό παρόν για να υποστηρίξουν την ομάδα μας.
    Επίσης η νίκη αφιερώνεται στον Ευτύχιο, που χθες είχε την ονομαστική του εορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To allo me ton Toto?
    Poulaki poy grigora petai ki ola ta vlepei, moy kelaidise, oti i omada tis N.Pellas, "ksespitothike" gia na peksi xhtes filiko kai vrike (afoy xrisimopoiise o DSG to gipedo toys) na pai sto gipedo tou Messianou... (Ypotithete gia kalitera...)
    Ekei leei oti epathan plaka me to xorafi poy antikrisan... Thimaste ti teleutaia fora pou peksame ekei?
    Oyden sxolio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μανατζερ του Τανάλια7 Απριλίου 2011 στις 9:29 μ.μ.

    Ο πελάτης μου έχει εδώ και καιρό την ιδέα να βρει η ομάδα ένα χώρο, για μπαξέ, πλησίον της πόλης, προκειμένου να φυτευθούν ζαρζαβατικά βιολογικά και να τα φροντίζουν τα μέλη της ομάδας. Αν το γήπεδο του Μεσιανού έχει γίνει καλό χωράφι, μπορεί να γίνει εκεί ο κήπος της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παίκτης που έδεσε την άμυνα στο παιχνίδι με τον Αριστοτέλη στο "χωράφι" του Μεσιανού7 Απριλίου 2011 στις 9:35 μ.μ.

    μίλησα σήμερα με τον Πρόεδρο της Παραλίμνης για το γήπεδο και μου είπε ότι το γήπεδο θέλει κούρεμα και γραμμές. καλό θα ήταν η Χατζιδιοίκηση να μιλήσει με τον πρόεδρο καθώς είχε διατελέσει και παίκτης της ομάδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ. Ο "ΔΕΜΕΝΟΣ" ΣΤΟΓΙΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!!!
    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΑΓΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ "ΓΛΥΦΕΙ" ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΥ!!!!
    ΥΓ:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΛΗΡΕΣ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ).
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΧΑΤΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ;ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re sy giades... Min ton kolas ton anthropo. Kai kinito eixe mazi toy, kai anakinose poses thermides ekapse (o idios) kai posa xiliometra dienise (o idios).
    Apogoiteytika ta stixia (gia ton idio) opote logiko itan na min ta anartisi sto blog (o idios).

    Oso gia to plires toy reportaz kai ton diden "sevasmo" stin ilikia toy, den tha kano sxolio. Sevasou ton kanonika, ki ase to ipogio skapsimo. Me tetia sxolia se vlepo apo tsiraki tis hatzidioikisis, na kanis metagrafi sto katiforiko ton Ampelion (kapoios nomizo to protine simera...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giades τώρα που τελείωσε ο χειμώνας και μπήκαμε στην άνοιξη είπα: τελείωσαν οι δικαιολογίες του, θα σταματήσει να μας πρήζει για το κρύο και τις λάσπες. Όμως φευ, άρχισε τώρα να μας λέει για ξερά γήπεδα και μελανιές στον ποπουδάκο του!!!Κάναμε πενήντα τηλέφωνα για να βρούμε ένα σωστό γήπεδο κι έρχεται ο Giades να μας μιλήσει για αδράνεια!!
    ΥΓ 1 Δεν θυμάμαι από ποιον έκλεψες την μπάλα, αλλά έχω την εντύπωση ότι άλλος παίκτης δεν υπήρχε από τα δεξιά σου.
    ΥΓ 2 Τα χιλιόμετρα ήταν 7,4. Νούμερο που εσύ δύσκολα μπορείς να το πλησιάσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην αγχώνεσαι Γίαδες η μεταγραφή για του χρόνου έχει ήδη κλείσει και για τους δύο μας(και όχι στις Αμπελιές) και να δω πως θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα η ομάδα του "Δικαιόπολις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τσιράκι της Χ"διοίκησης7 Απριλίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

    Γιώτη και ότι είχαμε αρχίσει να συζητάμε με τη Χατζηδιοίκηση πως θα ξεκινήσεις στο άλλο ματς βασικός, μας τα χαλάς. καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο και το μέλλον σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ANONYMOUS ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ.ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ...
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΟΥ (ΓΙΩΤΗΣ)!!!
    ΥΓ:ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΑΣ!!!ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΧΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ)!!!ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!
    7,4 ΧΛΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΣΤΟ 4,7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Esto ki etsi, me treksimo 4,7 eimai sigouros oti egrapse perissotera xiliometra apo esena giades... Ki as exi ta dipla sou xronia (i esto poli perissotera).
    As opsete pou eisai poulen to Kake. Idi, den ksero pos, paragontes tis omadas ton Ampelion poy akoysan to endexomeno na metapidisis tou xronou gia psisimo ekei, arxisan na ksinizontai... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θαμώνας καφενείου Μεσιανού8 Απριλίου 2011 στις 1:19 μ.μ.

    Η μεροληπτική συμπεριφορά της Χατζηδιοίκησης και το γεγονός ότι παίκτες παραμένουν μέχρι και σήμερα απλήρωτοι, μετά από σχεδόν 9μηνη συνεχή δραστηριότητα,
    είχε σαν αποτέλεσμα την φυγή 2 βασικών παικτών με ελεύθερη μεταγραφή (χωρίς αποζημίωση).

    Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Γιώτης βρίσκεται σε καφενείο Προέδρου τοπικής ομάδος και δίνουν τα χέρια, μάλιστα φαίνεται να παίρνει στα χέρια του και μια προκαταβολή.

    Το γυαλί φαίνεται να έχει ραγίσει και οι σχέσεις μεταξύ Χατζηδιοίκησης και των 2 παικτών έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Η Χατζηδιοίκηση ουδέποτε στήριξε τους παίκτες που είναι το μέλλον της ομάδος (ο κωστίγκα έφτασε τα 75 χρόνια, και ο Παπανταμ τα 76, ο Χάτζι τα 80 κ.λ.π.… Μέχρι πότε θα παίζουν μπάλα; )

    Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα όπου και θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελευταία ενημέρωση:
    Μετά από καταδρομική επιχείρηση της Χ"διοίκησης και των παρατρεχάμενών της, εκλάπη φέρελπις ποδοσφαιριστής, που, αν και μέλος της ομάδος μας με όλο το χρόνο μπροστά του για μεγάλη καριέρα, ήταν έτοιμος να μεταπηδήσει σε τοπική ομάδα. Μάλιστα λέγεται ότι έδωσε τα χέρια και πήρε από μόνος του προκαταβολή το ρολόι του προέδρου της τοπικής ομάδας, μετά τη χειραψία.
    Οι συντονισμένες ενέργειες της Χ"διοίκησης απέτρεψαν τον κίνδυνο να χαθεί η παιχτούρα αυτή, τώρα είναι στα χέρια του κόουτς να εκμεταλλευτεί το, πλούσιο, ταλέντο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Πρόεδρος της τοπικής ομάδας του Μεσσιανού8 Απριλίου 2011 στις 8:15 μ.μ.

    Αφού χάλασε η μεταγραφή, θέλω το ρολόι πίσω...πότε μου το πήρε ο μπαγάσας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πρόεδρος της ομάδας των Αμπελιών9 Απριλίου 2011 στις 1:44 π.μ.

    πήρε και το δικό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πωλούνται ωρολόγια μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση, φορεμένα από Προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποτελέσματα προκριματικής φάσης
    Ηλεία - Έδεσσα 2 – 0
    Kαλαμάτα - Αναγέννηση Πειραιά 5-3
    Δικηγόροι Πειραιά – Θέμις 7-1
    Χανιά – Ρέθυμνο 0-1
    Νόμος – Χαλκίδα 1-5
    Σέρρες – Βόλος 3-1
    Αίγιο - Κλεισθένης 0-1
    Βέροια-Κοζάνη 0-1
    Πάτρα - Δημοσθένης 2-5
    Κόρινθος - Σόλων 0-6
    Γιαννιτσά - Μέγας Αλέξανδρος 2-0
    Καλαμάτα - Δημοσθένης 4-0
    Λαμία - Αρμενόπουλος 1-3
    Αλεξανδρούπολη - Λάρισα 1-5
    Σόλων - Αίγιο 5-0
    Ρέθυμνο - Ρόδος 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή η φωτογραφία με τα έντεκα διαλεχτά παλικάρια είναι η καλύτερη..οι όρθιοι έχουμε κάτσει και αραιά για να γεμίζουμε το χώρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παράξενος ταξιδιώτης11 Απριλίου 2011 στις 1:24 μ.μ.

    Δεν πιστεύω ότι είναι η καλύτερη, αλλά σίγουρα μια απ' τις πλέον "ιστορικές". Άσχετα αν το αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα δεν ήταν το επιθυμητό, η κάθοδος των 11, είχε τα γνωρίσματα "καταδρομικής επιχείρησης".

    Για το στήσιμο βέβαια των παλικαριών, θα συμφωνήσω. Το "αραίωμα" της πάνω σειράς, γεμίζει όντως τον χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και τα παϊδάκια μετά στο τραπέζι γέμισαν το χώρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παράξενος ταξιδιώτης11 Απριλίου 2011 στις 7:18 μ.μ.

    Φαντάσου ότι όπως βλέπει κάποιος τους όρθιους στη φωτό, αφού κατανάλωσαν με το τέλος του παιχνιδιού τα μαγικά παϊδάκια, αν ξαναφωτογραφίζονταν στις ίδιες θέσεις, δεν θα υπήρχε καθόλου κενό μεταξύ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή