Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τα νέα του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου


Σαν υπνωτισμένη μπήκε στο γήπεδο του Διμηνίου Βόλου, η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του ΙΑ΄ ομίλου του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, την Κυριακή 17-4-2011. Οι παίκτες της ομάδας του ΔΣΓ «με βαρύ στομάχι» από τα κλαμπ σάντουιτς του Τανάλια, δεν μπήκαν με το γνωστό τους πάθος στον αγώνα και το πλήρωσαν, καθώς η ομάδα του Βόλου στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη προσπάθεια για γκολ πέτυχε το 1-0 με τον Παπαγεωργίου (αν θυμάμαι καλά είχε σκοράρει και στο μεταξύ μας αγώνα για το Fair Play της Έδεσσας). Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και τα κατάφερε κυκλοφορώντας πιο καλά την μπάλα, δεν υπήρχε όμως τελική προσπάθεια, καθώς κάποιες σταμάτησαν με αμφισβητούμενα οφσάιντ και κάποιες με κλωτσιές και …. «αγκαλιές». Χαρακτηριστική η περίπτωση του δεξιού οπισθοφύλακα της ομάδας του Βόλου, ο οποίος προφανώς έχοντας την εντολή από τον προπονητή του να «πιάσει» τον Giades, το πήρε τοις μετρητοίς και σε κάθε φάση τον έπαιρνε αγκαλιά σε τέτοιο βαθμό, που η μαντάμ Χρυσώ, που παρακολουθούσε τον αγώνα από παρακείμενη καφετερία, ν’ αρχίσει ν’ ανησυχεί μήπως συμβαίνει κάτι άλλο μεταξύ των δύο παικτών!!! Λόγω του σκληρού παιχνιδιού των αμυντικών του Βόλου αρκετά ήταν τα λεπτά, που η ομάδα μας έπαιζε με δέκα παίκτες, καθώς έβγαιναν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες εναλλάξ μια ο Kill Bill και μια ο Παλτετσανάκης. Μάλιστα ο Kill Bill δεν πρόλαβε να επανέλθει από τον προηγούμενο τραυματισμό του και έγινε τελικά αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του ΔΣΓ μπήκε ακόμη πιο δυνατά και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε, έπειτα από ένα πολύ καλό συνδυασμό, που έβγαλε μόνο του τον giades, ο οποίος στο μεταξύ είχε περάσει από την δεξιά πλευρά της επίθεσης και πλάσαρε εύκολα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε και το παιχνίδι. Μεγάλες ευκαιρίες η αλήθεια είναι ότι δεν έγιναν μπροστά στις δύο εστίες, θα μπορούσαν όμως να γίνουν αν ο Παπαντάμ δεν ζάλιζε τόσο πολύ την μπάλα κι έδινε καμιά πάσα, πριν του τελειώσουν οι ανάσες. Η κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 70/30 υπέρ της ομάδας του ΔΣΓ και ο Τεν Κάκε, που πήγε ως παρατηρητής του ΟΗΕ στη Λιβυκό Πέλαγος, αν ήταν στο γήπεδο θα ήταν περήφανος για την ομάδα που έφτιαξε. Δικαιώθηκε και η επιλογή του Χάτζι, παρά την γκρίνια που έχει ακούσει από τα «αδέρφια» του, τους Παοκτσήδες της ομάδας, ν’ αποδεχτεί την κιτρινόμαυρη αμφίεση, καθώς ο Ενωσίτης, είναι πλέον απροσπέλαστος, με «χειρουργικές» επεμβάσεις, ο sailor έχει γίνει μηχανάκι στο χώρο του κέντρου (μέχρι και το κάπνισμα έκοψε για να κάνει καλές εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη), ο Παλτετσανάκης δίνει την μπάλα με τη μία (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον) και ο giades γκρινιάζει μόνο για δέκα λεπτά, αντί για ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.
Εντυπωσιακός ήταν για μια ακόμη φορά ο Στόγιαν στο τρίτο ημίχρονο, που έγινε στο τσιπουράδικο της Παραλίας, καθώς με μεγάλη μαεστρία και επιδεξιότητα εξαφάνιζε όλους τους μεζέδες αφήνοντας να χορτάσουν μόνο με ψωμί, αυτούς που κάθονταν τρεις καρέκλες παραδίπλα!!! Μάλιστα ο Χατζηπαράς, που ως υπηρεσιακός προπονητής τα πήγε πολύ καλά, δήλωσε ότι πλέον στο τραπέζι θα κάθεται μόνο δίπλα του. Στα αξιοσημείωτα του τρίτου ημιχρόνου η κλοπή του φαγητού των μικρών παιδιών από τον Χριστιάνο και «το νερό της κυρά Βαγγελιώς» που βαπτίσθηκε γράπα κι έκανε τον Ενωσίτη ν’ απορεί. Κατά την επιστροφή με το λεωφορείο ο Κώστιγκα προσέφερε αφιλοκερδώς ένα τρίωρο πρόγραμμα, γεμάτο τραγούδι και χορό και ήταν ο μόνος που στενοχωρήθηκε όταν αποβιβαστήκαμε από το λεωφορείο, καθώς αναγκάστηκε ν’ αποχωρισθεί το αγαπημένο του μικρόφωνο!!
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades ή Μπόμπιρας μετά της συζύγου
3. Καρατζόρτζεβιτς μετά της συζύγου
4. Μαυρίνιο μετά της θυγατέρας του
5. Καμαρά μετά της θυγατέρας του
6. Τανάλιας μετά της οικογενείας του
7. Κώστιγκα μετά της συζύγου
8. Kill Bill μετά της συζύγου
9. Λαζό
10. Χριστιάνο
11. Ανανταμ Παπανταμ
12. Μανουέλ
13. Sailor
14. Παλτετσανάκης
15. Χάτζι
16. Στόγιαν
17. Χατζηπαράς
18. Τέο Πάπας μετά της θυγατέρας του
19. Κυρά Βαγγελιώ μετά των τέκνων της
20. Βικ μετά της οικογενείας της

Η επόμενη προπόνηση - χαλάρωμα της ομάδας θα γίνει την Μ. Τρίτη, 19-4-2011, μάλλον, στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, ενώ την Μ. Πέμπτη έχει κλεισθεί φιλικός αγώνας με ομάδα παλαιμάχων (;;;) της Κρύας Βρύσης..

6 σχόλια:

  1. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους από τον Βόλο για την πολύ καλή τους φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άτυχος που δεν πήγε στο αμάξι του Χριστιάνο να του κάνει παρέα18 Απριλίου 2011 στις 8:20 μ.μ.

    Το πρόγραμμα του Κωστίκα ήταν "φανταστικό". Υπήρχε μια πρωτοτυπία, τα αστεία-ανέκδοτα ήταν ξεκαρδιστικά, οι μουσικές επιλογές χαρούμενες και ευχάριστες και όλο το λεωφορείο σιγοτραγουδούσε μαζί με τον Κωστίγκα στο μικρόφωνο. Κάποιοι μάλιστα του ζήτησαν να πάει και στο σπίτι τους αλλά ο Τρισμέγιστος αρνήθηκε ευγενικά καθώς το ασύρματο μικρόφωνο είχε χαλάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΝΩΣΙΤΗ ΓΙΑΤΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ KILL BILL ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
    ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑ ΚΑΘΟΛΟΥ), ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΟ!
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.
    ΥΓ: ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΤΗ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ "ΜΟΙΡΑΖΕΙ" ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ!!!!
    ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΙΓΚΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΙΣΧΥΡΑ ΥΠΝΩΤΙΚΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα συγχαρητήρια σε όλους..
    Στον Τανάλια που ήταν παρών όποτε χρειάστηκε (στο γκολ δεν φέρει ευθύνη).
    Στον Παπαντάμ που έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες, ενώ η έλλειψη ομαδικότητας που του αποδίδεται είναι θέμα παιχνιδιών και χρόνου να δώσει τη θέση της σε ένα μεστό, όλο ουσία παιχνίδι.
    Στον Μανουέλ-Μανόλσκι, το γκολ μας ξεκίνησε από ενέργεια ενός μεγάλου φουλ-μπακ.
    Στον Κωστίκουβιτς, που ήταν και πάλι Κέρβερος στο βάθος της άμυνας.
    Στον Ενωσίτη για το επιστημονικό παιχνίδι του, για άλλη μια φορά αλάνθαστος.
    Στον Χριστιάνο για το πάθος και την ουσία στο παιχνίδι του, ήταν ο καλός, περσινός Χριστιάνο που όλοι θαυμάσαμε.
    Στον Χάτζι, που με τη φόρα που έχει πάρει ως "μηχανάκι" στο χώρο του κέντρου, στο τέλος δεν θα βρίσκει φωτογραφία αρκετά μεγάλη να αποτυπώσει το παιχνίδι του.
    Ο γράφων επιθυμεί να απολογηθεί για τη φάση του γκολ που δεχθήκαμε, καθώς άφησα τον αντίπαλό μου νομίζοντας ότι θα σφυριχθεί οφσάιτ.
    Στον Καρατζόρτζεβιτς που θεωρώ ότι είναι από τα κορυφαία χαφ του πρωταθλήματος και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
    Στον giades, άλλη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που η ομάδα μας είναι τυχερή που διαθέτει, η κίνηση της Χ"διοίκησης να τον παραχωρήσει με υποσχετική στον Αριστοτέλη για ψήσιμο ήταν όντως επιτυχημένη.
    Στον Παλτετσανάκη που πάλεψε, έτρεξε και παραλίγο θα πλακωνόταν στο ξύλο, ο καλύτερος Πάλτε που θυμάμαι.
    Στον Kill Bill, που έφαγε πολύ ξύλο αλλά παρόλα αυτά παρ' ολίγο θα το παστέλωνε (χρωστάει δυο μπαλάκια, δεν το ξεχνάμε).
    Στον Μαύρο, που απασχόλησε την άμυνα.
    Σε όλον τον πάγκο, τόσο για το εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Χ'παρά, όσο και για τις μάχες που εδόθησαν εκτός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου, απ' όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, ενώ επιτέλους η ομάδα στο πρόσωπο του Τεό βρήκε τον παράγοντα που χρόνια έψαχνε.
    Αν ξέχασα κανέναν είμαι ασυγχώρητος, γιατί ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!!!!
    Εξαιρετικά παιδιά οι συνάδελφοι του Βόλου, ευχαριστούμε και θα ανταποδώσουμε αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος παρατηρητής πάγκου19 Απριλίου 2011 στις 1:33 μ.μ.

    Πέρα από αποτελέσματα και αγωνιστικό μέρος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους του Βόλου, για την άψογη φιλοξενία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EIΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΟΡΧΗΣΤΡΑ-ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ-ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-ΨΥΧΗ ΠΑΡΕΑΣ
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή