Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ποιος κάνει κουμάντο;


Σαν να το ήξεραν και δεν ήθελαν τον φιλικό αγώνα οι giades, paltetsanakis και sailor, αφού και οι τρεις μαζί με τον Χριστιάνο, που υπέστη εξάρθρωση του μέσου δακτύλου του δεξιού του χεριού, αλλά είναι σε θέση ν’ αγωνισθεί, τραυματίσθηκαν και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο. Βέβαια ο giades το έλεγε, αλλά ποιος τον άκουγε (ε Χάτζι;;), ότι δεν ήταν απαραίτητο το φιλικό με τη Νέα Τραπεζούντα, αφού ο τελικός απολογισμός ήταν κακή εμφάνιση, βαριά ήττα και το σημαντικότερο τρεις τραυματισμοί βασικών παικτών, που μεταβάλουν πλέον τον αγώνα με τον Βόλο σε μια ωραία εκδρομούλα. Το κλίμα από την αρχή φάνηκε ότι ήταν στραβό, καθώς πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δημιουργήθηκε ένταση και καυγάς μεταξύ των υπευθύνων των δύο ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο και το ερώτημα που παραμένει είναι «ποιος κάνει κουμάντο;», ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η κλωτσιά έπεφτε σύννεφο, με αποτέλεσμα τους τραυματισμούς των παικτών της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου.
Μετά την άσχημη εξέλιξη που είχε ο φιλικός αγώνας, ο Χάτζι έχει εξαφανισθεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, προφανώς για να μην τ’ ακούσει για την τελείως λανθασμένη επιλογή του.

14 σχόλια:

  1. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;;;;
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!
    ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ!!!ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!ΦΟΥΜΑΡΑ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ...
    ΥΓ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΑΚΤΥΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρ' ότι δεν δημιουργήθηκε ρήγμα (πριν τον χθεσινό αγώνα) μεταξύ της Χατζηδιοίκησης, υπήρξε όμως έντονη διαφωνία. Ήμουν αρνητικός για το χθεσινό φιλικό απ' την αρχή, όπως κι άλλοι συνάδελφοι αλλά δεν εισακουστήκα.

    Οπότε και οι τραυματισμοί ήταν φυσικό επακόλουθο (βλέπε γήπεδο ξερό σαν μπαρούτι και σκληρά μαρκαρίσματα). Αν προσθέσεις και τη φασαρία με το παρ' ολίγον ξύλο πριν το παιχνίδι... ήταν όλα στραβά. Στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος.

    Ας ελπίσουμε ότι παρ' όλες τις απουσίες, η ομάδα θα δείξει καλό πρόσωπο την Κυριακή στο Βόλο.(Περίπτωση να αναβάλουμε δεν υπάρχει, αφού κλείστηκαν και τα διαδικαστικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορία μου προκαλεί το γεγονός του τραυματισμού του σέιλορ, αφού δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Δεν γνωρίζω αν έκανε κάποιον επικίνδυνο ελιγμό αργότερα με τον συναγωνιστή του τον Παλτετσανάκη σε κάποιο γνωστό ή μη μεζεδοπωλείο της πόλης και τραυματίστηκε εκεί...Ούτε όμως και ο τραυματισμός του γιάντες υπέπεσε στην αντίληψη μου..όσο για τον τραυματισμό του χριστιάνο του εύχομαι περαστικά, καλύτερα να παίξει όμως στον αγώνα, γιατί αν κάτσει στον πάγκο ή την κερκίδα δεν θα μπορεί να προσφέρει και πολλά με το μεσαίο δάκτυλο τραυματισμένο..
    Όσο για τον Χάτζι, έχω έγκυρες πληροφορίες ότι εθεάθη στην Έδεσσα, όπου και, παρά το γεγονός ότι η υπόθεσή του έχει εκδικασθεί εδώ και δύο-τρεις ώρες, εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή προκειμένου να μην βγει στην "πιάτσα" των Γιαννιτσών και έρθει αντιμέτωπος με τους συμπαίκτες του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τραυματισμοί των giades και παλτετσανάκη, οφείλονται στην κατάχρηση της ντρίμπλας που κάνουν, του δε sailor στο μεγάλο πάθος που μπαίνει στις φάσεις.
    Επιβεβαιώνω ότι η "εξαφάνισή" μου οφείλεται στην παρουσία μου στην Έδεσσα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όχι σε άλλους λόγους!!
    Έχω την υποψία ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο να παίξω σε όλο το παιχνίδι, αφού όταν ζητούσα αλλαγή,πάντα έβγαινε κάποιος άλλος.
    Μανουέλ, σαν πολλά δεν είναι αυτά που δεν υπέπεσαν στην αντίληψή σου, μήπως στο πρώτο ημίχρονο που ήσουν στον πάγκο, εκμεταλλεύτηκες τον χρόνο όπως μόνο εσύ και ο sailor ξέρετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλώνω κώλυμα για αυριανή προπόνηση. Αν υπάρχει διάθεση για φιλικό το συζητάμε, αλλιώς θα τα πούμε στον Βόλο.
    ΥΓ Έγινες καλά giades ή θες να δοκιμάσεις το πόδι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΉΠΕΔΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τέτοιο "χωράφι" που διαθέτουν, τι πρόβλημα να έχουν οι άνθρωποι. Το παραχωρούν ευγενέστατα σ' όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φίλος του μπάσκετ14 Απριλίου 2011 στις 8:17 μ.μ.

    Ε όχι και χωράφι, με τόσο σκληρό αγωνιστικό χώρο, μπορείς άνετα να παίξεις και μπάσκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το σκηνικό εχθές έγινε για αυτόν τον λόγο... "Ποιος κάνει κουμάντο και παραχωρεί το γήπεδο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο τραυματισμός μου οφείλεται στο ζήλο που επιδεικνύω σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας και ειδικότερα βοήθησα έναν γείτονα να κουβαλήσει έναν καναπέ και μου βγήκαν τα παΐδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσωπικά δεν συμφωνώ με την διενέργεια προπόνησης σήμερα.. Χάτζι έχασα πολλά από το φιλικό επειδή "ζάλιζα" με τον γιάντες το παρακείμενο γήπεδο..γύρισες από Έδεσσα ή στέλνεις από νετ καφέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή