Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ

Ο τίτλος τα λέει όλα, η ομάδα είχε μέταλλο, ήξερε τι ήθελε και είχε σχέδιο να το κατακτήσει, απέναντι σε μια τεχνική και συγχρόνως δυνατή ομάδα που ήθελε τη νίκη. Πιθανότατα το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό στην κιτρινόμαυρη Ν. Πέλλα, με τη στολή που φορέσαμε.
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, νομίζω ότι δεν υπήρξε κάποιος που να μπορείς να πεις ότι υστέρησε και αυτό ισχύει και για όσους βοήθησαν από τον πάγκο.
Εκπληκτικό κοουτσάρισμα από τον τεράστιο ΤενΚάκε, έκλεισαν όλοι οι χώροι και μπορώ να πω ότι δεν κινδυνεύσαμε παρά μόνο ελάχιστα.
Αν σκεφτούμε όσα παιδιά έλειπαν η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς σε μια ομάδα σαν τη δική μας οι ελλείψεις φαίνονται εις διπλούν.
Πολλά συγχαρητήρια και για την εμφάνιση στον Πελώριο, όπου πραγματικά δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό του ομίλου, μια εμφάνιση που είχε μεγάλη σημασία για τον Παλτετσανάκη, ο οποίος είχε αρρωστήσει από την απροθυμία μας χθες να "φάμε κάτι ψιλό".
Κλείνοντας θέλω να πω ότι είστε όλοι παικταράδες!!!!


9 σχόλια:

  1. Όλοι οι παίκτες της ομάδας ήταν πολύ καλοί, τον τίτλο του MVP, όμως, τον αξίζει ο Κώστιγκα, με μία πραγματικά αλάνθαστη παρουσία στα μετόπισθεν, με τους χάτζι και σέιλορ να ακολουθούν στην διεκδίκηση του. Ο τελευταίος μάλιστα είναι και η μηχανή του ηθικού της ομάδας, καθώς φαίνεται να διαθέτει ιδιαίτερο πάθος για τη νίκη.. Μοναδική παραφωνία ο γιάντες, ο οποίος κατάφερε σε μία ολόκληρη κενή εστία ( 8 Χ 2,3 περίπου) να σημαδέψει την οριζόντια δοκό..πάλι καλά που είναι ο γιάννης του κόουτς, αλλιώς τον έβλεπα δανεικό στον Αριστοτέλη για να ψηθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος παρατηρητής7 Απριλίου 2011 στις 10:43 π.μ.

    Μήπως να το σκεφτεί η ομάδα να τον δώσει δανεικό για μια δυο σεζόν, με ανταλλάγματα σε "έμψυχο υλικό";
    Ας το δει ζεστά η Χατζηδιοίκηση.

    Υ.Γ. Εναλακτική πρόταση να σταλεί δανεικός στην ομάδα των Αμπελιών. Όσο παίζει στο παλιό (κατηφορικό) γήπεδο, θα του είναι και πιο εύκολο να σκοράρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.
    ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ.
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ (ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!).
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΥΕΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ).
    ΤΕΛΟΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ)!!!
    ΥΓ: ΤΟ ΣΟΥΤ ΜΑΝΟΥΕΛ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!!
    ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ) ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΘΕΣ (ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΔΙΑ, ΧΕΡΙΑ, ΠΛΕΥΡΑ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος Παρατηρητής Πάγκου7 Απριλίου 2011 στις 11:50 π.μ.

    Συγχαρητήρια κι από μένα για τη χθεσινή νίκη της ομάδας με 2-0.

    Παρ’ ότι υπήρχαν κάποιες ελλείψεις, που για τα δεδομένα του συλλόγου μας γίνονται εντονότερες, η ομάδα χθες έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και ομολογουμένως άξιζε τη νίκη. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με προσωπικές μονομαχίες κι όχι τόσο ποιοτικό – παραγωγικό ποδόσφαιρο. Χωρίς να λείψουν οι εντάσεις. Δικαιολογημένα ως ένα βαθμό αφού κανείς δε θέλει να χάνει.
    Αν κάνω ένα σχόλιο στο καθαρά αγωνιστικό, έχω την εντύπωση ότι η φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, αφού ενώ διαθέτουν πληθώρα από έμψυχο υλικό, εν τούτοις φάνηκαν ασύνδετοι και φλύαροι. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη τους πραγματικά καλή στιγμή για σκοράρισμα, ήρθε μετά το 70 σε άστοχο κοντινό πλασέ από δεξιά παράλληλη σέντρα… Σε μεγάλο βαθμό πιστεύω συνετέλεσε το γεγονός ότι βρήκαν απέναντί τους μια συμπαγή και δεμένη ομάδα με πάθος και πείσμα, που έτρεξε με τον ίδιο ρυθμό απ’ το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Καλύφθηκαν ουσιαστικά όλοι οι χώροι και κυρίως αμυντικά ήταν αλάνθαστη.
    Αν και κατά τη γνώμη μου δεν υστέρησε κανείς απ’ τον τερματοφύλακα ως την κορυφή της επίθεσης, θα πρέπει κι εγώ να συμφωνήσω ότι ο πλέον διακριθείς ήταν ο Κώστιγκα. Το γνωστό του πάθος, σε συνδυασμό με το ότι απέφυγε τις περιττές ενέργειες (ντρίπλα απ’ το δεξί πόδι στο αριστερό) τον έκαναν mvp του αγώνα.

    Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες ευχόμενος καλή συνέχεια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν πράγματι ένα καλό παιχνίδι απ’ την ομάδα μας που συνοδεύτηκε με ανάλογο αποτέλεσμα. Το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

    Πιστεύω ότι ο δρόμος στον όμιλό μας είναι ακόμη μακρύς για όλες τις ομάδες. Μακάρι παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Κάναμε απλά ένα μικρό βηματάκι και τίποτε άλλο.
    Συγχαρητήρια στους παίκτες μας αλλά και στους αντιπάλους.

    Υ.Γ. Προσωπικά βέβαια είμαι και ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο «τρίτο ημίχρονο». Όχι τόσο απ’ τις επιδόσεις μας χθες, όσο απ’ το ότι διαπίστωσα πως νέα πρόσωπα (βλέπε π.χ. Καρατζόρτζεβιτς) άφησαν υποσχέσεις για ανελλιπή παρουσία από τούδε στα γεύματα σύσφιξης (που σημειωτέον θα φροντίσουμε να γίνονται όλο κι ελαφρύτερα… λέμε τώρα…)
    Στο κάτω κάτω, τομέας που διακριθήκαμε τα τελευταία χρόνια (σε αντίθεση με όσους θυμούνται και τα «πέτρινα»), είναι και η βελτίωση των σχέσεων όλων μας έξω απ’ τα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το αποτέλεσμα ήταν θετικό, ας το ξεχάσουμε και ας κοιτάξουμε μπροστά. δεν θα έχει σημασία το απότελεσμα αν δεν πάρουμε και το επόμενο παιχνίδι. το κεφάλι χαμηλά και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πέτυχαμε την μεγαλύτερη φετινή νίκη του (μέχρι την επόμενη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς "ναύτη".

    Sailor, ξανανέβηκε η φωτό με τα κόκκινα που είσαι ο μοναδικός μουτρωμένος παίκτης ή κάνω λάθος;
    Χα χα. Πιστεύω ο επαγγελματίας με τον οποίον συνεννοήθηκες χθες να σου κάνει ένα fotoshop έτσι που να φαίνεσαι ότι χαμογελάς κι εσύ όπως όλοι...
    Άλλωστε ταιριάζει μετά τη χθεσινή σου άριστη εμφάνιση.

    Συμπάθα με, αστειεύομαι.

    Ανώνυμος Αγρότης απ' τη Καστανερή Παιονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περικλής Βασιλάκης7 Απριλίου 2011 στις 7:08 μ.μ.

    Αγαπητέ Παίονα, τέτοια μέρα ότι και να μου πεις, ότι και να μου κάνεις, δεν πρόκειται να χαλαστώ..
    Πληροφοριακά, είδα το βίντεο του αγώνα, πραγματικά αλάνθαστος ο Κώστιγκα (γινόμαστε ξανά Κωστικόσκυλα, έστω και για άλλο λόγο), εξαιρετικός και ο Ενωσίτης (με εξαίρεση ένα λαθάκι), που έσβησε τον αντίπαλό του και έκανε 1-2 έξυπνα φάουλ προτού δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση στην εστία μας.
    Οι συνάδελφοι από τον Μέγα κακώς φωνάζουν για πέναλντι στην κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πρώτα ο Τανάλιας βρίσκει μπάλα και μετά το κεφάλι του προωθημένου μπακ τους. Επίσης, σε μια φάση που χτυπούν δοκάρι και σφυρίζει οφσάιτ, πάλι στο πρώτο ημίχρονο, αν και δεν υπάρχει φαίνεται η θέση του επιθετικού την ώρα που γίνεται η σέντρα, μάλλον υπάρχει όντως περίπτωση οφσάιτ.
    Στη φάση του Κώστιγκα είναι φανερό ότι η μπάλα δεν βρίσκει χέρι και δεν την κατατάσσω καν στις αμφισβητούμενες.
    Πολλά τα σχόλια που ακούγονται από φιλάθλους την ώρα της αποβολής του αντιπάλου με Νο12, γεγονός που αποδεικνύει ότι κατάφερε να εκνευρίσει πλέον του διαιτητή και τον κόσμο που παρακολουθούσε με την γκρίνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή