Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Τα νέα από τον 4ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας με αντίπαλο τον Ηρακλή Αγίου Λουκά

Από πεντάρα σε πεντάρα πάει η Pellalaw United και το νέο θύμα της ήταν ο Ηρακλής Αγίου Λουκά. Βέβαια αυτή τη φορά δεν δέχτηκε επτά γκολ, αλλά μόλις δύο, οπότε το 4ο φιλικό τεστ για την περίοδο 2016-17, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5-1-2017 κρίνεται πετυχημένο!!! Η αργοπορημένη προσέλευση στο γήπεδο του Αγίου Λούκα των μελών της ομάδας που κατοικούν στο νότιο τμήμα του Νομού, ανάγκασε τον Coach CC να ξεκινήσει με ενδεκάδα ανάγκης δανειζόμενος παίκτες από την τοπική ομάδα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την προσθήκη και του giades στο τελευταίο τέταρτο έφτασε στην επιθυμητή σύνθεση!!! Παρά το γεγονός όμως ότι η ενδεκάδα ήταν ανάγκης, η ομάδα των δικηγόρων ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία και μετά το πρώτο αναγνωριστικό εικοσάλεπτο που έχασε αρκετές ευκαιρίες πέτυχε δύο γκολ, ένα με τον Kontakov κι ένα με αυτογκόλ, το οποίο ήταν δημιουργία του Paltetsanakis!!! Στη συνέχεια η τοπική ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο γκολ από τα οποία το ένα ήταν αυτογκόλ το οποίο πέτυχε ο Paltetsanakis!!! Στην επανάληψη οι δικηγόροι με πρωταγωνιστή τον Kontakov έδωσαν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, με τη λύση να δίνει τελικά ο Hatzi(goal) ο οποίος αυτή τη φορά πέτυχε δύο γκολ, δίνοντας ένα ασφαλές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Giades λίγο πριν από τη λήξη να πετυχαίνει το 2-5 με το πιο όμορφο σε εκτέλεση γκολ του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά και μη

Μεγάλη έφεση στην παραγωγή των φάσεων έδειξε για μια ακόμη φορά η ομάδα, με τα πέντε γκολ να φαντάζουν λίγα μπροστά στις τελικές ενέργειες που δημιούργησε και ξεπερνούσαν τις τριάντα, πολλές από τις οποίες ήταν τετ α τετ.

Θύμα των πολλών ρεπό που πήρε από τον coach cc και της μακρόχρονης απουσίας του από τις προπονήσεις της ομάδας έπεσε ο Kontakov, αφού παρά το γκολ που πέτυχε στην αρχή του παιχνιδιού, η συνέχεια ήταν εφιαλτική γ’ αυτόν, καθώς εκτός από τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που έχασε, δεν μπορούσε να δώσει ούτε μια σωστή πάσα, με αποτέλεσμα ν’ ακούει συνεχώς τις παρατηρήσεις των Stafids και Patetsinez.

Άκρως πετυχημένο ήταν το πείραμα της μεταφοράς του Giovanni de Ekonomista από την επίθεση, στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ως γνήσιος βραζιλιάνος έδωσε επιθετική πνοή στην αμυντική γραμμή της ομάδας και μαζί με την προσθήκη του Manuel στην αριστερή πλευρά βοήθησαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Αλκοολοθεραπεία ακολούθησε ο markulic μέσα στις γιορτές για να ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα του, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά, αφού άντεξε μόλις δέκα λεπτά και αποχώρησε, υποσχόμενος ότι μέχρι την Καθαρά Δευτέρα θα επιστρέψει σίγουρα υγιής, εκμεταλλευόμενος και την οινοποσία της αποκριάς...

«Μόνος μου…μόνος μου» φώναζε (από μέσα του) όποτε έπαιρνε τη μπάλα ο Kostiga, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον hatzi, που του ζητούσε καρτερικά μια πάσα….

Λύθηκε το μυστήριο με τα συνεχόμενα αυτογκόλ, που πετυχαίνει τελευταία ο Paltetsanakis, καθώς σε αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον Stafids μετά τη λήξη του παιχνιδιού του είπε: «Γιώργο να ξέρεις δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά μου την έχουν δώσει οι άλλες οι καλπίνες-ντακότες, που τους λέω συνέχεια να πάμε για καμιά ρετσίνα μετά την προπόνηση κι αυτοί λένε ότι δεν μπορούν…».

Ένα ακόμη επιθετικό όπλο στη φαρέτρα του, φαίνεται ότι απέκτησε ο coach cc, με τον hatzi να δείχνει ότι μετά από δεκαέξι χρόνια σχεδόν αφλογιστίας με την ομάδα των Γιαννιτσών, η συνένωση με την Έδεσσα και η σιγουριά που εμπνέει η άμυνα της συνενωμένης ομάδας, τον έχει «απελευθερώσει» από τα αμυντικά του καθήκοντα και δείχνει τις επιθετικές του αρετές!!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Markoulic
5) Giovanni Silva de Economista
6) Manuel
7) Pate
8) Patetsinez
9) Stafids
10) Tsobic
11) Paltetsanakis
12) Hatzi
13) Coach CC
14) Kostiga
15) Tanalias (ως θεατής)

4 σχόλια:

  1. Εξέλιξη η ομάδα βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λέω να φέρετε Kontakov στα στόπερ και να πάει ο Enwsitic στα σέντερ φορ. Τότε θα έχουμε άμυνα Εδεσσα επίθεση Γιαννιτσά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω ο coach πρεπει να σκεφτει σοβαρα την προταση σου...ετσι δεν θα χρειαζεται να φωναζετε δυνατα εσυ κι ο stafids οταν του κανετε παρατηρησεις

      Διαγραφή
  3. Μια μέτρια εμφάνιση έκανα και αμέσως βγήκαν τα μαχαίρια, ευτυχώς με στηρίζει ο κόουτσ ........... και η διοίκηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή