Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Τα νέα από την 13η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017. Η ΑΠΟΨΥΞΗ

Αν και, μετά από μία εβδομάδα ολικού παγετού, την Παρασκευή, 13-1-2017, ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους +7ο C, τελικά μόλις πέντε ήταν οι παίκτες της Pellalaw United, που παραβρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας, καθώς ήταν αρκετοί αυτοί που δεν κατάφεραν να ξεπαγώσουν τα κορμιά και την ….. καρδιά τους!! Ο coach cc ήταν για μια ακόμη φορά στο γήπεδο του Λιποχωρίου και περίμενε καρτερικά να δει σε ποιους μπορεί να βασίζεται για να πάει την ομάδα ψηλά, αλλά η μικρή προσέλευση ήταν απογοητευτική. Το πρόγραμμα που εκπόνησε περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και φυσικής κατάστασης, ενώ στο οικογενειακό διπλό οι τρεις, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Pate, κέρδισαν εύκολα τους δύο.
Αγωνιστικά και μη

H πρωινή φωτογραφία από το γήπεδο που έστειλε ο coach cc στην πλατφόρμα επικοινωνίας που έχει με τους παίκτες, μάλλον επέδρασε αρνητικά στην προσέλευση, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Giovanni Silva de Economista, που τον έστειλε κατευθείαν για ύπνο!!!

Με ανοιχτές αγκάλες περίμεναν τον giades, οι stafids και nektarinho, για να … του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή και παρά την αρχική τους απογοήτευση, όταν έμαθαν ότι θ’ απουσιάσει, αναθάρρησαν με την πληροφορία ότι ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας προβλέπει υποχρέωση του εορτάζοντα παίκτη για κέρασμα των υπολοίπων, μέχρι και ένα μήνα από την ονομαστική του εορτή!!!


Παρόντες ήταν

1) Angelinho
2) Pate
3) Nektarinho
4) Stafids
5) Hatzi
6) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου