Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Τα νέα από την 12η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017

Με τσίπουρο υποδέχτηκαν το 2017 οι παίκτες που συμμετείχαν στην 12η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2016-17 και πρώτη προπόνηση για το 2017. Η υπόσχεση του Άγιου Βασίλη ότι θα έρθει στο γήπεδο και θα φέρει δώρα, δεν φαίνεται να συγκίνησε τα μέλη της ομάδας, ιδίως αυτά που έχουν την κατοικία τους στο βόρειο τμήμα του νομού, κι έτσι ο Coach CC αναγκάστηκε να δουλέψει με μόλις εννέα ποδοσφαιριστές, τους οποίους βέβαια τους έτρεξε, όπως έπρεπε για να χάσουν τα παραπάνω γραμμάρια που απέκτησαν στις ημέρες των εορτών!!! Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» παίζοντας πανέξυπνα όσο ήταν με παίκτη παραπάνω το εκμεταλλεύτηκαν πετυχαίνοντας ένα γκολ και στη συνέχεια όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο αμύνθηκαν σωστά, κρατώντας μέχρι το σφύριγμα της λήξης το υπέρ τους σκορ.

Αγωνιστικά και μη

Τσίπουρο παραγωγής του, έφερε ο Pate για τις ευχές της νέας χρονιάς και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες ήταν χορτάτοι από την πολυφαγία των τελευταίων ημερών, το τίμησαν όπως του έπρεπε….

Για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση έδωσε βροντερό παρόν ο Manuel, γνωρίζοντας όμως και τις δύο φορές, οδυνηρές ήττες από θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους!!!

Παρόντες ήταν:

1) Enwsitic (δεν προπονήθηκε, αλλά έκανε babysitting αφήνοντας το μωρό στο κρύο!!!)
2) Giades
3) Angelinho
4) Manuel
5) Pate
6) Patetsinez
7) Tool
8) Tsobic
9) Paltetsanakis
10) Hatzi
11) Coach CC

1 σχόλιο:

  1. Η "σωστη αμυνα" των παρδαλων μπορει να περιγραφει κ ως κακοποιηση του ποδοσφαιρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή