Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τα νέα από την 16η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017. ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Τα «τελειώματα» αποτέλεσαν το κύριο μενού της 16ης προπόνησης της Pellalaw United,, που πραγματοποιήθηκε στο Λιποχώρι, την Πέμπτη, 26-1-2017. Με τον Stafids παρόντα ο Coach CC εκπόνησε ένα πρόγραμμα με «τελειώματα» κάθε είδους και είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να είναι αρκετά εύστοχοι, ενόψει και του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην ομάδα της Κέρκυρας. Στο οικογενειακό διπλό το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και δικαίως έληξε ισόπαλο, με τους «παρδαλούς» όμως αν και λιγότεροι, να χάνουν την ευκαιρία να κερδίσουν με πέναλτι που αστόχησε ο κατά τ’ άλλα σίγουρος Kostiga.

Αγωνιστικά και μη

Την πρώτη του εμφάνιση σε προπόνηση έκανε ο Zisic και ο ο Coach CC για να τον ανταμείψει του έδωσε σοκολατάκι χωρίς να τον βάλει να τρέξει πρώτα….

Υπηρεσία περιπόλου είχαν βάλει για την τελευταία προπόνηση πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον Δικηγορικό Σύλλογο της Έδεσσας κι έτσι εμφανίστηκαν πέντε παίκτες, ενώ μετά την έναρξη της προπόνησης έκανε την εμφάνισή του και ο εφοδεύων Kontakov!!!

Στο περιθώριο της προπόνησης και μετά τη λήξη της, η νέα συνενωμένη ομάδα έκοψε την πίτα της χρονιάς, σε μια σεμνή τελετή που επιμελήθηκε ο Pate ως κέρασμα για την ονομαστική του εορτή.

Σπάζοντας όλα τα προγνωστικά το φλουρί το κέρδισε ο Angelinho και οχι ο Stafids, καθώς τα βουντού που έκανε ο έμπειρος πορτιέρο, πριν από την κοπή δεν έπιασαν και τα δαιμόνια που ήρθαν για να μετακινήσουν το φλουρί στο κομμάτι του «έφαγαν πόρτα» από τον επίτροπο ελληνορθόδοξου ναού που εμπόδισε την είσοδό τους στ’ αποδυτήρια.


Παρόντες ήταν


1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Angelinho
4) Nectarinho
5) Pate
6) Patetsinez
7) Zisic
8) Stafids
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Kostiga


1 σχόλιο:

  1. Ο Γιαννης ελειπε απο την προπονηση στα τελειωματα ε? μαλλον θεωρει οτι δεν την χρειαζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή