Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τα νέα από τον 2ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, με αντίπαλο τον Δ.Σ. Κέρκυρας

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 33ο ΠΠΠΔΣ η Pellalaw United, και παρά το άγχος της πρεμιέρας και τον κακό βαρύ αγωνιστικό χώρο, ξεπέρασε έστω και αγχωτικά το εμπόδιο της Κέρκυρας, κερδίζοντας 2-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας το Σάββατο 28-1-2017. Η ομάδα της Πέλλας ξεκινώντας φουριόζα τον αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 μόλις στο 1ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Tsobic έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία και παράλληλη σέντρα στην εστία. Στο 3ο λεπτό ο Giades έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, καθώς αν κι έκλεψε έξυπνα την μπάλα από λανθασμένη συνεννόηση του τερματοφύλακα της Κέρκυρας με τον αμυντικό, εντούτοις προ κενής εστίας και χωρίς να τον εμποδίζει κανένας έστειλε τη μπάλα άουτ!!!!!! Στο 10΄ ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ, που μάλλον κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αφού όταν δέχτηκε την πάσα, μπορεί να μην καλυπτόταν από κανένα παίκτη των φιλοξενούμενων, ήταν όμως πίσω από την μπάλα. Μέχρι το 20΄ οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους κι έχασαν με τον Kontakov δύο τετ α τετ, ενώ και ο διαιτητής τους αρνήθηκε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή. Μετά το 25΄ η απόδοση των δικηγόρων της Πέλλας έπεσε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου περιορίστηκαν σε μια ανούσια κατοχή, ενώ οι Κερκυραίοι επιχείρησαν να πάρουν κάποια μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, προσπαθώντας ν’ απειλήσουν μόνο από κάποια κόρνερ που κέρδισαν. Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό μέχρι το 65΄ όπου και δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παραγόντων (παικτών, προπονητών, διοικούντων, φιλάθλων κλπ) του παιχνιδιού, λόγω της οποίας διακόπηκε για λίγα λεπτά ο αγώνας. Μόλις ξανάρχισε, ο Giades κατάφερε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-0 και να διώξει το άγχος από τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια και μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν δημιουργήθηκε καμιά πολύ σημαντική φάση που ν’ αλλάξει το σκορ του αγώνα.

Αγωνιστικά και μη

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ο Giades πώς έχασε το γκολ μπροστά από την κενή εστία και για να δικαιολογηθεί στους συμπαίκτες του έριξε την ευθύνη στα ακατάλληλα παπούτσια.

Αντίθετα ο Kontakov ήταν πιο ξεκάθαρος εξηγώντας ότι δεν μπορεί να πετύχει γκολ όταν έχει μόνο 2-3 τετ α τετ.

Ιδιαίτερα ευχάριστα πέρασε ο Ignasievic στον πάγκο των γηπεδούχων, μόλις στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Pate ως αλλαγή, καθώς οι πτώσεις στο χόρτο του συμφοιτητή και συνεργάτη του, του προσφέρουν ωραίο θέαμα και τροφή για σχόλια !!



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Geuro (δεν αγωνίσθηκε)
3) Giades
4) Manoto Kanaki
5) Ignasievic (δεν αγωνίσθηκε)
6) Angelinho (δεν αγωνίσθηκε)
7) Kontakov
8) Milcic (δεν αγωνίσθηκε)
9) Nectarinho
10) Zisic
11) Manuel (δεν αγωνίσθηκε)
12) Pate
13) Patetsinez
14) Stafids
15) Savvinho
16) Tool
17) Tsobic
18) Sailor (δεν αγωνίσθηκε)
19) Paltetsanakis
20) Hatzi
21) Coach CC
22) Kostiga (δεν αγωνίσθηκε)

3 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να διορθωθεί ότι ο Manoto Kanaki δεν αγωνίστηκε. Μάλλον ο αρθρογράφος μπαναριζότανε όταν έγινε η αλλαγή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεiw δίκιο v pat, απολάμβανα το λουτρό μου...διορθώνω αμέσως...να μην χάσει και το πριμ της νίκης ο συνάδελφος..

      Διαγραφή