Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Αθηναϊκή υπόθεση ο τίτλος του πρωταθλητή στο 32ο ΠΠΠΔΣ

Ο "Δράκων" και ο "Σόλων" θα βρεθούν αντιμέτωποι στον Τελικό του Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, οι αγώνες του οποίου φιλοξενούνται στα γήπεδα της περιοχής Χαλκίδας.
Οι δυο ομάδες των συλλόγων από την Αθήνα κέρδισαν τους συναδέλφους τους από την Πάτρα (με 3-1) και τη Θεσσαλονίκη (με 3-0), αντίστοιχα,  στους ημιτελικούς που έγιναν σήμερα.

ΣΟΛΩΝ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  3-0


Στο γήπεδο Ψαχνών "Σόλων" και "Αριστοτέλης" έμειναν στο "0" μέχρι το 70', που ένας παίκτης των Θεσσαλονικιών, οΜπίκος ...σκόραρε σε βάρος της ομάδας του σε προσπάθειά του ν' αποκρούσει και άνοιξε το σκορ για τους Αθηναίους δικηγόρους.

Οι προσπάθειες του Αριστοτέλη στη συνέχεια δεν ευοδώθηκαν και λίγο πριν τη λήξη του 90λεπτου (86') δέχθηκαν και δεύτερο γκολ από τον Ευαγγελάτο, για να έρθει το τελικό ...χτύπημα από τονΠαπουλίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Λάμπρου με βοηθούς τον Γιάννη Περιβολάρη και τον Κώστα Δάλλα.


ΔΡΑΚΩΝ-ΠΑΤΡΑ 3-1


Στα τελευταία λεπτά του αγώνα κρίθηκε ο ημιτελικός ανάμεσα στον "Δράκων" και την ομάδα της Πάτρας που έγινε στο γήπεδο Βασιλικού. Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο

Με γκολ του Φιλιππόπουλουπροηγήθηκε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας στο 49' και ισοφάρισε λίγο αργότερα (53') για την Πάτρα ο Λαζανάς με πέναλτι.

Στο 85' ο Μουκατζής έδωσε το προβάδισμα στους Αθηναϊους με 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και στο 92' η νίκη-πρόκριση στον τελικό, ολοκληρώθηκε με γκολ που πέτυχε ο Πετρακόπουλος στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαλάντης Βρακάς με βοηθούς τον Χάρη Αντωνίου και την Ελένη Κοτταρά.


Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Οι δυο νικήτριες ομάδες θα αναμετρηθούν στο Μεγάλο Τελικό που θα γίνει την Κυριακή (10/7) στο Εθνικό Στάδιο Χαλκίδας στις 6.30 το απόγευμα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέλιος Φώτης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη, Γιώργο Κοντογιαννίδη.

Πηγή m.egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου