Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τα νέα από τον 5ο επίσημο αγώνα του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας

Επέστρεψαν τα χαμόγελα (όχι ότι είχαν λείψει ποτέ, αλλά λέμε τώρα) στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών, αφού μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες σε κύπελο και πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα να γευθεί τη χαρά της νίκης, καθώς στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 32ου ΠΠΠΔΣ, που διεξήχθη το Σάββατο, 20-2-2016, στο δημοτικό στάδιο Νάουσας, επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Δ.Σ. Βέροιας, με σκορ 0-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τα νώτα τους και να μην θέλουν να ρισκάρουν. Έτσι στο 1ο ημίχρονο οι δύο τερματοφύλακες μάλλον είχαν ένα ήσυχο μεσημέρι, με την πιο επικίνδυνη φάση να την έχουν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Karatzoti αποσπάστηκε ωραία από τον προσωπικό του αντίπαλο και μπήκε στη μεγάλη περιοχή βρισκόμενος σε τετ α τετ με τον Βεροιώτη τερματοφύλακα, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και κατάφεραν να τον μαρκάρουν οι αμυντικοί που ακολουθούσαν. Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε εντελώς διαφορετική μορφή, με τους γηπεδούχους στο 50΄ να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Γιαννιτσώτη, Soupinho, να προσπαθεί να πληγώσει την ομάδα της καρδιάς του, αλλά τον Stojan να ορθώνει τείχος απροσπέλαστο και να του λέει Stop σε τετ α τετ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Kostiga υπέπεσε σ’ ένα χαζό πέναλτι, σε μία τελείως ακίνδυνη φάση για τους φιλοξενούμενους και τα κάστανα από τη φωτιά κλήθηκε να βγάλει και πάλι ο Stojan, ο οποίος στην καθοριστικότερη ίσως φάση του παιχνιδιού, απέδειξε πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι («είδωλο» τον αποκάλεσε διερχόμενος θεατής και παλιός παίκτης της ομάδας) και «ψώνισε» τον εκτελεστή του πέναλτι, κρατώντας το «μηδέν» παθητικό για την ομάδα του. Μετά τη φάση αυτή η ομάδα των Γιαννιτσών ανέβασε την απόδοσή της και πολύ γρήγορα πέτυχε δύο γκολ με τον Karatzoti (το δεύτερο έπειτα από εξαιρετική ομαδική ενέργεια, που χειροκρότησαν και οι αντίπαλοι), «καθαρίζοντας» το παιχνίδι, αφού στο τελευταίο μισάωρο, η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι πιο εύκολα θα γινόταν το 0-3, παρά το 1-2.

Αγωνιστικά και μη

Χωρίς φωτογραφική κάλυψη διεξήχθη το παιχνίδι, λόγω της απεργίας του Συνδέσμου Ελλήνων Χειριστών Φωτογραφικών Μηχανών.

Απορία προκάλεσε σε όλους η ενέργεια του Kostiga να κάνει πέναλτι σε μία τελείως ακίνδυνη φάση, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι μάλλον είχε στο μυαλό του με ποια ενδεκάδα θα ξεκινούσε η ομάδα που προπονεί και εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον αγώνα της στα Γιαννιτσά!!!

Μεγάλο λάθος από τον Coach CC, που άφησε ένα ολόκληρο ημίχρονο μέχρι να εξηγήσει (στην ανάπαυλα) στον Karatzoti ότι είναι πολύ μεγάλος παίκτης και ότι μπορεί να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ.

Σπαζοκεφαλιά η ενδεκάδα για τον Coach CC βλέποντας ότι για την συμπλήρωσή της, έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα από τον κουτσό, τον κουλό, τον τυφλό και τον κουφό(!!!) καταφέρνοντας τελικά να παρατάξει μια αξιόμαχη ομάδα, χωρίς τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της.

Δύο πακέτα τσιγάρα κάπνισε ο Sailor, ενώ έφαγε και μια σακούλα σπόρια, μέχρι ν’ αναγκασθεί να μπει στο γήπεδο, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Hatzi, όταν πλέον άρχισαν να τον λυπούνται και οι αντίπαλοι και ο Coach CC δεν έβρισκε άλλη θέση, πλην του πάγκου για να τον βάλει.

Βιονικός αποδεικνύεται ο Paskuale, γνωστός και ως «Κωστίκας του μπάσκετ», αφού μέσα σε 24 ώρες έπαιξε δύο αγώνες μπάσκετ και ανάμεσά τους, έναν αγώνα ποδοσφαίρου!!!

Εμβληματικός αρχηγός ο Manuel, πήρε το περιβραχιόνιο του captain σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και "υπέγραψε" το φύλο αγώνα της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.

Άξιος αντικαταστάτης της Tanalias Supporting Team, ο Giades έδωσε ρεσιτάλ στη φροντίδα των παικτών, καθαρίζοντας δύο πανέρια φρούτα, ενώ φήμες τον θέλουν να καθαρίζει και τα σπόρια του Sailor, λίγο πριν μπει αυτός ως αλλαγή στον αγώνα.

Η πολύ καλή η φιλοξενία από τους γηπεδούχους τελείωσε με ένα «αναπάντεχο» μουσικοχορευτικό σόου, που προσέφερε μοναδικές στιγμές καλλιτεχνικής ομορφιάς.

Κανέναν δεν μπόρεσε να πείσει ο Paltetsanakis όταν έλεγε μετά το 3ο ημίχρονο ότι δεν κάλεσε αυτός τους «βραζιλιάνους» φίλους από την Goumensa, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον είδαν μετά το 0-2 και πριν τελειώσει ακόμη το παιχνίδι να πηγαίνει στον πάγκο και να στέλνει με το κινητό του "ύποπτο" sms!!!

Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο)
3. Giades (δεν αγωνίσθηκε)
4. Zahovic (δεν αγωνίσθηκε)
5. Karatzoti
6. Angelinho
7. Kostiga
8. Kill Bill
9. Tsobic
10. Anadam (δεν αγωνίσθηκε)
11. Manuel
12. Paskuale
13. Sailor (αγωνίσθηκε στο τελευταίο 10΄)
14. Paltetsanakis
15. Hatzi
16. Stojan
17. Coach CC


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια, πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη προσπάθεια από όλους σας. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή