Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τα νέα από την 27η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016

Ράδιο Αρβύλα αποδείχθηκε η συναίνεση των γιατρών, για να δοκιμάσουν οι τραυματίες τα πόδια τους, αφού κανείς από τους υποψηφίους δεν προσήλθε στην 27η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαόπολι, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3-2-2016. Το πρόγραμμά του Coach CC ήταν αφιερωμένο στις ασκήσεις με την μπάλα, ενώ τίναξε την μπάνκα στον αέρα, προσφέροντας ειδικό πριμ σ’ αυτούς που θα κατάφερναν να έχουν 100% επιτυχία στις ασκήσεις με τα τελειώματα. Όπως ήταν φυσικό ο μόνος που θα μπορούσε να το πετύχει αυτό ήταν κάποιος που το επίθετο “goal” δεν μπήκε τυχαία πλάι στο προσωνύμιό του!!! Στο οικογενειακό διπλό η μεταγραφή του Angelinho την τελευταία στιγμή στην ομάδα των «πολύχρωμων», τους έδωσε πολλά τρεξίματα και με την οικογένεια Kostiga και τον Kill Bill να σκοράρουν κατά ριπάς, πήραν μια πολύ εύκολη νίκη!!!


Αγωνιστικά και μη

Ελκυστικό βρήκε το πρόγραμμα του Coach CC, ο Karatzoti στην επιστροφή του στις προπονήσεις έπειτα από διάστημα ενός έτους…

Με τις τσέπες φορτωμένες χρήματα ήρθε στο γήπεδο ο Kamara, προσφέροντας στους παίκτες προκαταβολικά το πριμ της νίκης για τον κυριακάτικο αγώνα.

Ο πυρετός κράτησε μακριά από την προπόνηση τον Paltetsanakis, δεν κατάφερε όμως να τον κρατήσει και εκτός του γεύματος σύσφιξης που ακολούθησε σε γνωστό ουζερί.



Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitic
2. Giades
3. Karatzoti
4. Maurinho
5. Kamara
6. Angelinho
7. Kostiga
8. Kill Bill
9. Hatzi
10. Coach CC
11. Kostigaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου