Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τα νέα από τον 4ο επίσημο αγώνα του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο την ομάδα των Δ.Σ. Βόλου

Η ποιότητα και η εκτελεστική δεινότητα ενός και μόνο παίκτη έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των Δ.Σ. Γιαννιτσών και Βόλου, που διεξήχθη την Κυριακή, 7-2-2016, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 32ου ΠΠΠΔΣ. Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι δίνοντας ένα γκολ αβάντζο στους αντιπάλους της, αφού ο Hatzi έδωσε μια καταπληκτική κάθετη πάσα μισό αυτογκολ, στον Δανόπουλο, ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄. Παρά το σοκ οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν και έπειτα δέκα λεπτά περίπου ο Karatzoti μπήκε ωραία στη μεγάλη περιοχή του Βόλου και με εξαιρετική παράλληλη συρτή σέντρα δύο μέτρα μακριά από τη γραμμή της εστίας, ανάγκασε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, πριν προλάβει να το κάνει ο Kill Bill, που ερχόταν ακριβώς από πίσω του. Η χαρά των γηπεδούχων όμως για την ισοφάριση δεν κράτησε πολύ, αφού και πάλι ο Δανόπουλος με αριστοτεχνική ενέργεια έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια, έπειτα από ένα μάλλον ισσοροπημένο α΄ημίχρονο. Στην επανάληψη, για όσο διάστημα παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς οι τραυματισμοί των παικτών των φιλοξενούμενων ήταν αρκετοί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνές διακοπές στο παιχνίδι, οι Βολιώτες προσπάθησαν με μαζική άμυνα να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και το κατάφεραν, αφού οι παίκτες των Γιαννιτσών δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάσθηκαν, ενώ και ο διαιτητής τους αρνήθηκε πέναλτι σε ολοκάθαρο χέρι (εν είδει κοντρολ στο μπάσκετ) που έκανε ο αμυντικός του Βόλου παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα του επερχόμενου Manuel!! Έτσι το σφύριγμα της λήξης από τον «φιλοξενούμενο» διαιτητή, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην έχει παράπονα η ομάδα του Βόλου, βρήκε τους Βολιώτες να πανηγυρίζουν μια πολύ δύσκολη νίκη, που ίσως αποδειχτεί σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά και μη

Πλημμύρησε από κόσμο ο πάγκος των Γιαννιτσών, δυστυχώς όμως λόγω τραυματισμών δεν ήταν κανένας σε θέση να παίξει, αλλά έστω κι έτσι με τη φυσική παρουσία τους ενίσχυσαν τους ένδεκα που ξεκίνησαν και τελείωσαν τον αγώνα..


Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho (δεν αγωνίσθηκε)
3. Giades
4. Zahovic (δεν αγωνίσθηκε)
5. Karatzoti
6. Maurinho (δεν αγωνίσθηκε)
7. Kamara (δεν αγωνίσθηκε)
8. Angelinho (δεν αγωνίσθηκε)
9. Tanalias (δεν αγωνίσθηκε)
10. Kostiga
11. Kill Bill
12. Christiano (δεν αγωνίσθηκε)
13. Tsobic
14. Anadam (δεν αγωνίσθηκε)
15. Manuel
16. Paskuale
17. Sailor (δεν αγωνίσθηκε)
18. Paltetsanakis
19. Hatzi
20. Stojan
21. Coach CC



2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον κόουτς για το άριστο στήσιμο της ομάδας,στα παιδιά που αγωνίστηκαν (πολλοί με πρόβλημα υγείας) και σε όσους ήταν παρόντες και συμπαραστάθηκαν απ έξω. Παρά τα πολλά προβλήματα θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, άτυχες στιγμές και ο κακός διαιτητής οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα. Πιο σημαντικό είναι ότι σε μια κατάσταση ειδικών συνθηκών όπως η χθεσινή σεβαστήκαμε τον θεσμό που αγαπάμε, επιδείξαμε αυτοσυγκράτηση σε στιγμές που μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση (όπως έπρεπε να κάνουμε ως οικοδεσπότες) και αποδείξαμε πόσο άδικα έγινε προσπάθεια διασυρμού μας προ πενταετίας. Και λέω προσπάθεια γιατί μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής μας στον θεσμό γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι το ποιοι είμαστε. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Βόλου, πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχουν παράπονο από την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή