Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Τα νέα από την 29η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016

Καταβεβλημένοι από την προσπάθεια της Κυριακής και με σχετικά καλή διάθεση, παρά την ήττα στον τελευταίο αγώνα, εμφανίσθηκαν οι παίκτες του Δικαιόπολι στην 29η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 9-2-2016. Το πρόγραμμα της προπόνησης που είχε ως στόχο την αποφόρτιση και το χαλάρωμα των μυών των παικτών από την υπερπροσπάθεια του αγώνα, περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο στην αρχή, με σταδιακές ελαφρές εντάσεις και διατατικές ασκήσεις κι έκλεισε με οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι «πολύχρωμοι» κάνοντας απλή εφαρμογή των τριγωνομετρικών τους γνώσεων στο γήπεδο πήραν μια εύκολη νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Στις ευχάριστες εκπλήξεις της προπόνησης η παρουσία του Manuel και η προσέλευση του Paltetsanakis από την έναρξη της προπόνησης, η οποία (έναρξη) μάλλον θα είναι και η τελευταία που είδε, αφού το τρέξιμο στην αρχή της προπόνησης του φάνηκε πολύ!!!

Ατομικό πρόγραμμα περπατήματος και κους κους, ακολούθησαν οι Sailor και Babinho, με τον τελευταίο να προκαταβάλει το κέρασμα για την ονομαστική του εορτή και να δίνει την απαιτούμενη ενέργεια στους καταβεβλημένους παίκτες.





Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Babinho
2. Angelinho
3. Kostiga
4. Manuel
5. Tsobic
6. Sailor
7. Paltetsanakis
8. Hatzi
9. Coach CC
10. Kostigaki

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 12-2-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου