Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Τα νέα από την 34η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016

Λίγο η απουσία του Coach CC, λίγο το … πολύ τρέξιμο της προηγούμενης προπόνησης, ώθησαν τον Hatzi, που είχε ρόλο προπονητή, να βάλει μόνο παιχνίδια με τη μπάλα στο πρόγραμμα της 34ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή, 26-2-2016. Έτσι οι παίκτες αφού έκαναν το 10λεπτο ζέσταμά τους, πήραν τις μπάλες κι έκαναν παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες, ποδοβόλεϊ και οικογενειακό διπλό, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες και η νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Αγωνιστικά και μη

Το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Papakarmelo, ο νέος ασκούμενος δικηγόρος, που θα προσφέρει «φρέσκο» αίμα την ομάδα κι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις αθλητικές δραστηριότητες, δείχνοντας ότι έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του Coach CC. Το παρατσούκλι που του δόθηκε είναι μπασκετικό, καθώς ο ίδιος δήλωσε περισσότερο λάτρης της σπυριάρας μπάλας.

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο παρουσιάσθηκε ο Da no goal, αφού στο ποδοβόλεϊ ήταν αυτός που με τους άσσους του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ κατάφερε να σκοράρει και στο οικογενειακό διπλό, αλλάζοντας το παρατσούκλι του από Da no goal σε Zidanis.

Τη χαρά του βρήκε ο Giades, καθώς είχε την ευτυχία να εμφανισθούν στην προπόνηση οι τρεις πιο αγαπημένοι του παίκτες για πείραγμα, γεγονός που προσέδωσε ιδιαίτερο κέφι στο κλίμα της προπόνησης.

Επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Tsafta μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τους προσαγωγούς.

Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitic
2. Babinho
3. Giades
4. Kostiga
5. Papakarmelo
6. Stojan
7. Sailor
8. Paltetsanakis
9. Hatzi (ως προπονητής και φωτογράφος)
10. Tsafta
11. Da no goal ή Zidanis


1 σχόλιο: