Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πρόεδροι ή ........... προξενήτρες;

Παρά την ύποπτη απομόνωση των Προέδρων (νυν και πρώην), τόσο σε απόμερη γωνιά της αυλής της εκκλησίας όσο και σε πονηρό τραπέζι (καβάντζα) του κέντρου του γλεντιού του γάμου του Lazo, τα λαγωνικά του mi-ta-paratate, έβαλαν κοριούς και έμαθαν το θέμα της εμβριθούς συζήτησής τους, που ήταν εμπνευσμένο από την λαμπρή γαμήλια τελετή.
Έτσι λοιπόν El Presidente και Maurinio, έκαναν τον απολογισμό τους και έβαλαν κάτω τα κιτάπια τους και ανέλυσαν πόσα μέλη του Συλλόγου πάντρεψε ο καθένας επί θητείας του, αφού στα καθήκοντα των εκάστοτε Προέδρων περιλαμβάνεται και η αποκατάσταση των αγάμων μελών του Συλλόγου, η δια των μεταγαμιαίων (ενίοτε και προγαμιαίων) σχέσεων συμβολή των δικηγόρων Γιαννιτσών στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και κυρίως η αναπαραγωγή και διαιώνιση του σπάνιου είδους «Avocato Giannitsoti».
Παρά την πλήρη και παγερή για το θέμα αδιαφορία του συνοδεύοντος τους δύο Προέδρους δεινού εκτροφέα και γητευτή περιστεριών Zafir, ο οποίος επιδόθηκε με πάθος στην άψογη εκτέλεση όλων των Ποντιακών χορών που έπαιξαν κατά την διάρκεια του γλεντιού και στην με στυλ απόλαυση του παγωμένου λευκού κρασιού του με κόκα-κόλα, οι δύο Πρόεδροι κατέληξαν στον απολογισμό τους, ο οποίος ήταν συντριπτικός υπέρ του El Presidente, αφού όπως δήλωσε αποκατέστησε μέχρι σήμερα δια γάμου 26 (!) συνολικά συναδέλφους, καθώς ακόμη και την εβδομάδα προ του γάμου Lazo, φρόντισε για ένα πολιτικό γάμο και έναν αρραβώνα συναδέλφων. Αντίθετα ο Maurinio, στην διάρκεια της θητείας του δεν ξεπέρασε τους 10 γάμους μελών του Συλλόγου.
Αποτέλεσμα της παραγωγικής στον τομέα αυτό δραστηριότητας του νυν Προέδρου, είναι να απειλείται με μηνύσεις για αντιποίηση επαγγέλματος, από τα γραφεία συνοικεσίων και από τις προξενήτρες της περιοχής, όμως ο ίδιος δηλώνει απτόητος και θεωρεί θέμα χρόνου το σπάσιμο του πήχυ των 30 γάμων, αφού ήδη εντόπισε στο γάμο του Lazo δύο υποψήφια μελλόνυμφα ζευγάρια, ενώ έχει βάσιμες πληροφορίες και για δύο ακόμη love-stories συναδέλφων που βαίνουν προς ευτυχή κατάληξη.
Βέβαια το μεγαλύτερο και δυσεπίλυτο πρόβλημα είναι η δια του γάμου αποκατάσταση γνωστού υπερσαρακοντούτη ιταλοτραφή συναδέλφου, για την περίπτωση του οποίου ο El Presidente, έχει αναγκαστεί να επιστρατεύσει τον μεγάλο Von Kamara, ο οποίος διαπρέπει και στον τομέα αυτό και ο οποίος κατά έγκυρες πληροφορίες, έχει ισχυρότατο κίνητρο, αφού έχει αποσπάσει υπόσχεση πριμ 10 χιλιάδων ευρώ από συγγενικό πρόσωπο του άγαμου συναδέλφου, αν τον αποκαταστήσει.
Κατά τα άλλα η κλίκα των Προέδρων αποχώρησε σχετικά νωρίς (λίγο πριν τις 12) από το γλέντι, προς δυσφορία και έντονη αντίδραση του Zafir, που έλεγε ότι είναι ακόμη … απόγευμα και που προσδοκούσε ότι θα τους φέρουν και από το κατσίκι του κουμπάρου να φάνε και από την γαμήλια τούρτα, ενώ μάλλον δεν έπιασαν τόπο οι πληροφορίες και οι φιλότιμες προσπάθειες της Ευδοξίας προς τους Προέδρους, για να μάθουν και να εμπεδώσουν ποιοι ήταν οι τραγουδιστές και οι μουσικοί που ταλαιπώρησαν τα αυτιά και τα κεφάλια τους στο άνοιγμα του γλεντιού.

El.P.

15 σχόλια:

  1. "Αγαπητό μου Cosmopolitan το αγόρι μου είναι 10 πόντους κοντύτερο από εμένα και 20 κιλά ελαφρύτερο. Τι να κάνω; "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Αγαπητή μου Μαρία, Παίξτον με πλάτη στο καλάθι"

      Διαγραφή
  2. -Χτες προσπαθούσα να κάνω την οδοντοβουρτσα μου να γελάσει και δε γέλαγε .
    -Γιατί ???
    -Ήταν κατά της πλάκας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίνεις ???
    Πίνω
    Καπνίζεις ???
    2 πακέτα τη μέρα
    Τρως λιπαρά ???
    Τρωω
    Θα τα σταματήσεις όλα αυτά ???
    Οχι
    Και τι ήρθες στο γυμναστήριο ???
    Για να φτιάξω το air condition !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρε καταπληκτικο το αρθρο! τον εχεις αφησει πολυ πισω τον Χατζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την καλη κουβεντα παντοτε...
    ΥΓ Υπαρχει η απορια στο αναγνωστικο κοινο σε ποια κατηγορια ανηκεις, στα μελλονυμφα ζευγαρια η στα love stories?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον συντάκτη ρώτα, εμένα ρωτάς?

      Διαγραφή
    2. Το αναγνωστικό κοινό θέλει να μάθει πώς νοιώθεις εσύ, όχι πώς το βλέπει ο συντάκτης..

      Διαγραφή
    3. μην γίνεσαι πιεστικός ρε χάτζι!!!!
      αυτό το κουμπαράκι σου σε έχει χαλάσει. τώρα που λείπει έχεις αναλάβει τα γκόσιπ νέα;
      έγινες εσπρεσσο-χατζι!!!

      Διαγραφή
    4. Το κουμπαρακι ειναι διακριτικό και δεν ρωτάει να μάθει. Αλλη ειναι η κουτσομπολα του δσγ ( κοντος γρήγορος, τρωει πιο πολύ στα τραπέζια και σκοράρει μονο απο το 2 στο μπάσκετ αφου παρει σκριν απο συγκεκριμένο παίκτη και όχι απο την αβάντα του προπονητή)

      Διαγραφή
    5. Οταν μιλαω για αναγνωστικο κοινο εννοω το κουμπαρακι. Θα επρεπε να ειχες καταλαβει.
      ΥΓ Η επομενη αναρτηση θα εχει ως θεμα το μαγιο της Νονης στην παραλια....

      Διαγραφή
  6. Πάντως αν ο Καμαρά καταφέρει να ολοκληρώσει το deal, θα πρόκειται για τεράστιο παίκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόεδρε.
    Άλλαξε επάγγελμα. (Για γραφείο συν/ων μιλάμε φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λάτρης ελληνικών ταινιών25 Ιουλίου 2015 στις 12:28 μ.μ.

    Πρόεδρε μιας και κάνεις την προξενήτρα (Βασιλειάδου) δεν κάνεις κάνεις και την ξεματιάστρα (Βασιλειάδου), να ξεματιάξεις τους τραυματίες, αλλά και τον giades, μπας και αρχίσει να βάζει κανένα γκολακι από του χρόνου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγώ έκανα απόσβεση με τις εμφανίσεις του μπάσκετ. βρήκα πλέον το άθλημά μου. ο κοουτς με εμπιστεύεται (μόνο) να μαρκάρω, το σύστημα δύο μου πάει, οπότε σκέφτομαι από την επόμενη χρονιά να παίζω άμυνα. προτείνω λάτρη των ταινιών να στηρίξουμε τις ελπίδες για σκοράρισμα πάνω σου αλλά σου υπενθυμίζω ότι τα γκολ στις προπονήσεις δεν μετράνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή