Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση στο συνάδελφο από την Πάτρα

Σας παραθέτω την αλληλογραφία μεταξύ των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Γιαννιτσών και Πάτρας, που αφορά τον ατυχή τραυματισμό του συναδέλφου από την Πάτρα στον μεταξύ μας αγώνα.

Προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών

(Δια του Προέδρου του κ. Νικολάου Παπάκου)

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Θα ήθελα εκ μέρους τόσο εμού προσωπικά (που συμμετείχα στον αγώνα), τόσο των μελών μας όσο και (ιδίως) των μελών της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας, να σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές όλων μας, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορα περαστικά, του άτυχου συνάδελφου Γιώργου Μάλλιαρη, που τραυματίσθηκε ακούσια στον μεταξύ μας αγώνα μπάσκετ της 9.7.2015. Το ατυχές συμβάν τάραξε και στενοχώρησε ιδιαίτερα όλα τα μέλη της αποστολής μας, κάτι που διαβιβάσαμε άλλωστε αμέσως στον υπεύθυνο της ομάδας σας αξιαγάπητο συνάδελφο Γιώργο Τσίρη.
Εκφράζουμε όλοι μας μέσα από την καρδιά μας τις καλύτερες ευχές μας προς τον συνάδελφο για γρήγορη ανάρρωση και του στέλνουμε τις θετικότερες σκέψεις μας για να επιστρέψει γρήγορα σιδερένιος στην δικηγορία και στο μπάσκετ.
Παρακαλώ για την διαβίβαση του παρόντος στον αγαπητό τραυματισθέντα συνάδελφο Γιώργο Μάλλιαρη.

Γιαννιτσά, 13.7.2015

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΞΥΝΙΔΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------

Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιαννιτσών, Αθανάσιο Ξυνίδη

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Έλαβα την επιστολή σας σχετικά με τον τραυματισμό του συναδέλφου μας Γιώργου Μάλλιαρη κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων μπάσκετ των συλλόγων μας και τόσο εγώ όσο και η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για το ενδιαφέρον σας και τις ευχές σας.
Ο συνεργάτης και μέλος του ΔΣ Γιώργος Τσίρης , μου μετέφερε από την πρώτη στιγμή την προσωπική σας ανησυχία και μου μετέφερε ότι επρόκειτο για μια άτυχη στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ο συνάδελφός μας είναι καλά στην υγεία του και σας ευχαριστεί για τις ευχές που αποστείλατε.
Με την ευκαιρία της ανάληψης της Διοργάνωσης του 9ου Πρωταθλήματος μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων, θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να σας υποδεχθούμε και να σας φιλοξενήσουμε το καλοκαίρι του 2016 στην πόλη μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου