Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βγήκε η τελική τετράδα του 31ου ΠΠΠΔΣ. Πιθανόν την άλλη εβδομάδα η διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού.

Ολοκληρώθηκαν χθες οι αγώνες της πρώτης φάσης του Final 12 του 31ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων και επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών, καθώς οι Αρμενόπουλος/Μ. Αλέξανδρος και Σόλων δεν θέλησαν να ρισκάρουν κι έμειναν σε μια βολική και για τους δύο ισοπαλία με σκορ 1-1, ενώ στον «τελικό» του Γ΄ ομίλου οι οικοδεσπότες της Δράμας/Ροδόπης επικράτησαν της ΝΟΜΟΣ του Δ.Σ. Αθηνών με σκορ 3-1. Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε το εντυπωσιακό 5-1 του Βόλου επί του Αγρινίου/Μεσολογγίου/Λευκάδας, που ήδη είχε προκριθεί στην τετράδα, το 5-0 του Δράκοντα επί της Χαλκίδας, που δεν του ήταν όμως αρκετό για να προκριθεί ως καλύτερος δεύτερος και το 1-0 της Έδεσσας επί των Τρικάλων στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της αγωνιστικής, καθώς το άλλο παιχνίδι των «αδιάφορων» μεταξύ Αριστοτέλη και Καλαμάτας δεν διεξήχθη.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι:

Αρμενόπουλος/Μ. Αλέξανδρος – Δράμα/Ροδόπη

Σόλων - Αγρίνιο/Μεσολόγγι/Λευκάδα

Σύμφωνα δε με απόφαση που πάρθηκε, έπειτα από την άτυπη συνέλευση της οργανωτικής επιτροπής και των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στην τελική φάση, οι μεν ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10-7-2015 ο δε τελικός την 12-7-2015. Η πραγματοποίηση ή μη των αναμετρήσεων στις άνω ημερομηνίες θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις και την οικονομική δυνατότητα μετάβασης και παραμονής των τεσσάρων ομάδων στη Δράμα.
Αντίστοιχα αναβάλλεται και ο αγώνας των παλαιμάχων που θα προηγούνταν του τελικού, η δε Συνδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων, θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία μεταγενέστερη, πιθανόν τον Σεπτέμβριο 2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου