Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τα νέα από τον 3ο φιλικό αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Καλή εμφάνιση παρά τις απουσίες και την εκνευριστική αστοχία στα σουτ, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη, στον τελευταίο φιλικό αγώνα της πριν τη μετάβασή της στη Χαλκιδική για το τουρνουά του Top16 των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου, η ομάδα μπάσκετ του Δ.Σ. Γιαννιτσών κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Οι παίκτες του Δικαιόπολη αν και έλειπαν οι Zahovic, Babinho και Kill Bill και παρόλο που ήταν εκνευριστικά και ασυνήθιστα άστοχοι από μέση και μακρινή απόσταση κόντραραν αρκετά, μια δυνατή ομάδα, όπως έίναι ο πρωταθλητής της Β΄ΕΚΑΣΚΕΜ, Μ. Αλέξανδρος και κρατήθηκαν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με την διαφορά να ξεφεύγει στο τέλος όταν έμεινε στο παρκέ μια ασυνήθιστη πεντάδα με εμφανείς αμυντικές αδυναμίες, προκαλώντας μάλιστα απορίες για τις επιλογές του Coach K, που χθες κοουτσάρισε και τις δύο ομάδες. Το τελικό σκορ για την ιστορία ήταν 71-53 ενώ το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 40-31.


Πλημμύρησε ο πάγκος του Δικαιόπολη, καθώς εκτός από τους παίκτες, παραβρέθηκαν στο γήπεδο και φίλοι της ομάδας, με μπροστάρη τον Kostiga, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ετοιμοπόλεμος και τέθηκε στη διάθεση του Coach K, αλλά δεν αγωνίστηκε τελικά γιατί δεν είχε μαζί του ….. επικαλαμίδες!!!



Παρόντες ήταν

1. Enwsitic
2. Giades
3. El Presidente
4. Paplau
5. Manuel
6. Paskuale
7. Paltetsanakis
8. Stojan
9. Moschov
10. Sailor
11. Hatzi (ως φωτογράφος)
12. Kostiga
13. Tanalias

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 3-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου