Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τα νέα του 4ου Θερινού BBQ 2013

Παρά το γεγονός ότι η φετινή διεξαγωγή του Θερινού BBQ του Δικαιόπολις καθυστέρησε χρονικά κι έγινε στη μέση ακριβώς του καλοκαιριού και οι προβλέψεις έκαναν λόγο για μικρή συμμετοχή, τελικά οι εμπειρογνώμονες διαψεύστηκαν και την Κυριακή, 14-7-2013 ο χώρος εκκίνησης ορειβατών στο Ελευθεροχώρι πλημμύρησε από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο, 13-7-2013) με την αγορά των απαραίτητων προμηθειών (κρέατα, ποτά, αλοιφές, σως,
πιατικά, χαρτικά κλπ), με τα πιτάκια να δημιουργούν πρόβλημα, καθώς ο Παλτετσανάκης ζήτησε φρέσκα από γνωστό πολυκατάστημα πρώην γαλλικών συμφερόντων και ανέθεσε ειδική αποστολή στον Χάτζι, ο οποίος αφού μετέβη στη Θεσσαλονίκη και τα αναζήτησε σε τρία πολυκαταστήματα της γνωστής αλυσίδας σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη, τελικά αγόρασε κατεψυγμένα από supermarkets των Γιαννιτσών. Την επόμενη ημέρα ο Τανάλιας, ο οποίος περίμενε αυτή την ημέρα πως και πως και δεν τον έπιανε ύπνος, ξύπνησε τον Χάτζι στις 8:40πμ για να πάνε να απολαύσουν τον καφέ τους στο βουνό. Αφού φόρτωσαν στο αμαξάκι του sport billy τα
πράγματα ξεκίνησαν για τον χώρο του BBQ, δυστυχώς όμως εκεί τους περίμενε ένα «βουνό» από σκουπίδια και ο καφές βγήκε πικρός…Με τη βοήθεια όμως του Sailor, του Παλτετσανάκη και της μεγάλης έκπληξης, του Κώστιγκα, που ήρθαν δύο ώρες αργότερα κατάφεραν να δαμάσουν το «θηρίο» και η κήρυξη της έναρξης του 4ου Θερινού BBQ από τον Τανάλια
βρήκε τον χώρο πεντακάθαρο. Στη συνέχεια άρχισε η μαζική προσέλευση του κόσμου, με νέες αφίξεις αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν οι General Karatzik, Charamis και Καπούρ μετά των συζύγων τους, ενώ η Χατζηδιοίκηση φρόντισε φέτος να υπάρχει και οδοντιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη της εκδήλωσης. Το μενού περιλάμβανε τα γνωστά εδέσματα (σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, σως και αλοιφές) ενώ στο χώρο της σαλάτας μπορεί οι συμμετέχοντες φέτος να μην δοκίμασαν την μελιτζανοσαλάτα του Καμαρά, αλλά απόλαυσαν τις κολοκυθονοστιμιές της γνωστής Γαλλίδας σεφ Σουλίς Χανό.
Στο επιδόρπιο ο Πρόεδρος κατέπληξε με τις γλυκές αλχημείες του και «αδίκησε» τα σπιτικά γλυκά κουταλιού του Τανάλια. Η λήξη του 4ου Θερινού BBQ έγινε και πάλι από τον Τανάλια, ο οποίος αφού πήρε τελικά έναν υπνάκο στα όρθια, έφυγε και πήγε σε μια κοινωνική εκδήλωση και τελικά επέστρεψε στις 9:15μμ για να φάει ένα τελευταίο σουβλάκι και παραλίγο για χάρη του προξενηθεί πυρκαγιά στο δάσος….
Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Κώστιγκα, καθώς η Χατζηδιοίκηση βλέποντας φέτος ότι άργησε να πάει στο εξοχικό του, καθυστέρησε να διοργανώσει το BBQ, αλλά τελικά ο Κώστιγκα δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη του προς την ομάδα (και το
καλό φαγητό), εγκατέλειψε τη θάλασσα κι επέστρεψε στα Γιαννιτσά, για να βρεθεί κοντά μας (για πρώτη φορά σε θερινό BBQ), σε αντίθεση με κάποια άλλα μέλη (νεαρά σε ηλικία) που προτίμησαν τη δροσιά και όχι μόνο της παραλίας.
Πολλά ήταν και τα ρεκόρ που καταρρίφθηκαν φέτος με την μικρή Δήμητρα να φτάνει τα 4 σουβλάκια, ξεπερνώντας κατά ένα το προηγούμενο ρεκόρ της, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το ρεκόρ του giades, με τις φήμες να θέλουν να έχει ξεπεράσει τα 47!!!
Αλλαγή είχαμε και στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αφού ελλείψει μουσικής ο χορός έδωσε στη θέση του στο γνωστό σε όλους μπουγέλο με τα παιδιά κάθε ηλικίας να γίνονται μούσκεμα…
Και του χρόνου γεροί να είμαστε…


5 σχόλια:

  1. Μπράβο στη Χατζηδιοίκηση και φυσικά σε όλα τα μέλη της ομάδας, που απ' τη θέση του ο καθένας προσπάθησε για τη καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης. Φυσικά και στα ενεργά μέλη του Δικαιόπολις που τίμησαν με τη παρουσία τους το 4ο Θερινό bbq, όπως κάθε χρόνο.

    Υ.Γ. Αφού φέτος η Χατζηδιοίκηση προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και κάλυψε την εκδήλωση "οδοντιατρικά και φαρμακευτικά", μήπως στην επόμενη να αρχίσει να σκέφτεται και για ασθενοφόρα με οξυγόνο, για όσους το παρακάνουν με το φαγητό; (Βλέπε Giades, που φέτος άγγιξε τα 50! σουβλάκια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12-13 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ 5. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ (ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (80+).
    ΥΓ1: ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΨΗΣΙΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΕΙ ΟΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!!!
    ΥΓ2: ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΥΓ3: ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΓΛΥΚΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κρατήσω την ευχή-υπόσχεση για μπαρμπεκιου τον επόμενο μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξένος παρατηρητής22 Ιουλίου 2013 στις 10:33 π.μ.

    Αυτό το "χώρος εκκίνησης ορειβατών" είναι για ξεκάρφωμα; Απ' ότι βλεπω το έχετε κάνει "χώρο στάθμευσης καλοφαγαδων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι όμως αγαπητέ "ξένε παρατηρητή". Είναι πράγματι στα αλήθεια χώρος εκκίνησης ορειβατών (για κάποιους...).

    Για κάποιους άλλους είναι αυτό που είπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή