Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Θα γίνει τελικά το θερινό BBQ;

Την Κυριακή, 30-6-2013, τα λαγωνικά του Δικαιόπολις εκμεταλλευόμενα τη μικρή διακοπή του ποδηλατικού γύρου Γαλλίας, επέστρεψαν στην Ελλάδα και εξόρμησαν με τα ποδήλατά τους, στις βουνοπλαγιές του όρους Πάικου, προκειμένου να εντοπίσουν τον κατάλληλο χώρο για το 5ο θερινό BBQ της ομάδας. Έπειτα από μια διαδρομή (ανάβαση) 15 χλμ στον ορεινό όγκο και με την ελπίδα ότι θα βρουν γίδα βραστή και τσίπουρο στην εκδήλωση του ΕΟΣ στα Έμπεδα, σταμάτησαν στο καταφύγιο του Φασιανού να ξεκουραστούν και ν’ απολαύσουν τα νόστιμα σάντουιτς του Παλτετσανάκη. Η πληροφορία όμως ότι η καταιγίδα της προηγούμενης ημέρας δεν άφησε τίποτα όρθιο στα Έμπεδα, τους ανάγκασε να στραφούν στην κονσέρβα τόνου (όχι ληγμένη) του Χάτζι και στη συνέχεια να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.
Τελικά έπειτα από ενδελεχή έρευνα και προβληματισμό φαίνεται ότι η κατάλληλη τοποθεσία για το BBQ είναι αυτή που βρίσκεται στο καταφύγιο του Φασιανού. Εκεί υπάρχει κιόσκι, τραπέζια μοναστηριακά με πάγκους, τρεχούμενο νερό για ψύξη των ποτών, δροσιά, ενώ και ο δρόμος καίτοι είναι χωματόδρομος, είναι αρκετά βατός και μπορεί να φορεθεί μέχρι και γόβα…..

4 σχόλια:

  1. Παρατηρητής ομάδας2 Ιουλίου 2013 στις 10:58 π.μ.

    Πολύ προοδευτικές τις βρίσκω τις κινήσεις των λαγωνικών του Δικαιόπλις σε σχέση με το Θερινό BBQ φέτος. Με το θέμα της τοποθεσίας όμως (Φασιάνος), ίσως να υπάρχει θέμα, κυρίως για την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από τα Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου και να το κάνετε, εμείς οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έρθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρητής φωτογραφιών3 Ιουλίου 2013 στις 9:48 π.μ.

    Η έκφραση του παιδιού με το κόκκινο στην έβδομη φωτογραφία είναι από την κούραση ή από την απογοήτευση της απώλειας της βραστής γίδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρατηρητής βουνών3 Ιουλίου 2013 στις 9:54 π.μ.

    Αν κρίνω απ' τη τοποθεσία της φωτό, που φαίνεται πανω σε δρόμο, θα υποθέσω ότι η τον κατέβαλε η κούραση κι όχι η απογοήτευση για το φαγητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή