Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ο πρωταθλητής του 6ου Δικηγορικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ

Την πρώτη θέση και στο δικηγορικό πρωτάθλημα μπάσκετ κατέκτησε ο Αριστοτέλης του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, αφού στο τελικό του 6ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7-7-2013 στο Δ.Α.Κ. της Βέροιας, «Δημήτριος Βικέλας», πήρε τη ρεβάνς από την ομάδα του Δ.Σ. Αθηνών με σκορ 63-55 (θυμίζουμε ότι στον περσινό τελικό είχε επικρατήσει η ομάδα των Αθηνών). Την τρίτη θέση κατέκτησε η πολύ δυνατή ομάδα της Λεμεσού, επικρατώντας στον μικρό τελικό της ομάδας των Σερρών.

Την επόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον Αριστοτέλη, η "μπασκετομάνα" Θεσσαλονίκη φέτος επικράτησε σε όλα τα αθλήματα. Πολλά μπράβο και στους Κύπριους αδελφούς μας, που όχι μόνο μετέχουν σε ένα πρωτάθλημα τόσο μακριά από την έδρα τους, αλλά είναι και ανταγωνιστικοί. Έναν καλό λόγο και για τους διοργανωτές, που απέδειξαν ότι ένας επαρχιακός σύλλογος μπορεί να διοργανώσει άριστα τέτοιου είδους εκδηλώσεις (αυτά να τα βλέπουμε και εμείς λέμε).
    Πρότασή μου να μην διαλύσουμε την ομάδα, αλλά να κάνουμε 1-2 φιλικά το μήνα και μέσα στο Χειμώνα, γιατί αποδείξαμε (πέραν του τελευταίου αγώνα, με το ιδιαίτερο ρόστερ που είχαμε) ότι μπορούμε να τα πάμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή