Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Τα νέα του 3ου φιλικού αγώνα μπάσκετ, για την περίοδο 2012-2013, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Χαλκιδικής

Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλε η εμφάνιση της μπασκετικής ομάδας του Δικαιόπολις απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Δ.Σ. Χαλκιδικής στον 3ο και τελευταίο φιλικό της αγώνα για την περίοδο 2012-2013, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28-6-2013, στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου. Ο αγώνας αυτός που αποτελούσε και την πρόβα τζεναράλε για τον αγώνα της πρεμιέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας, έδειξε ότι η ομάδα έπειτα από τα δύο πρώτα φιλικά, που η απόδοσή της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, άρχισε να ρολάρει και να βρίσκει κάποιο ρυθμό και με όπλο την πολύ καλή άμυνά της κέρδισε αρκετά εύκολα την ομάδα της Χαλκιδικής. Πολύ μεγάλη διάθεση και καλή απόδοση και από τους εννέα παίκτες που συμμετείχαν, με τον Πασκουάλε να κερδίζει τελικά τον τίτλο του mvp, καθώς η προσφορά της εξοχικής κατοικίας στη Νικήτη για δύο πλήρη ΠΣΚ στον γράφοντα, ήταν αυτή που μέτρησε στην τελική επιλογή. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη φιλότιμη προσπάθεια του Στόγιαν να παίξει άμυνα και το «πονηρό» του κλέψιμο προς το τέλος του παιχνιδιού, την στιγμή που έκανε πρόβα πώς θα σηκώνει το χέρι του για να παραγγέλνει σουβλάκια στο γ΄ ημίχρονο. Μεγάλη η συνεισφορά και του Coach K στη νίκη, αφού διάβασε την άμυνα των γηπεδούχων και με κατάλληλες οδηγίες προς τους παίκτες την ξεκλείδωσε, κάνοντας την επικράτηση πιο εύκολη. Το ακριβές σκορ δεν έγινε τελικά γνωστό, καθώς λόγω της απεργίας των υπαλλήλων της Γραμματείας και της στάσης εργασίας του ηλεκτρονικού πίνακα, η καταμέτρηση των καλαθιών ήταν ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση.
Πολύ καλή η φιλοξενία των γηπεδούχων και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και μετά στο γ΄ ημίχρονο, με τον υπεύθυνο της ομάδας Pulnick να κλέβει την παράσταση με τον χορό της κοιλιάς.
Παρόντες ήταν:
1) Ενωσίτιτς
2) Κύρμανιτς
3) Μανουέλ
4) Πασκουάλε
5) Παβλόφ
6) Κρίστιτς
7) Sailor
8) Χάτζι
9) Στόγιαν

και ο Coach K

1 σχόλιο:

  1. Διπλό κουίζ: α) ποιον ετοιμάζεται να δείρει ο Στόγιαν στην τρίτη φώτο? και β) τι κοιτάζει ο ίδιος στην έκτη φώτο? (αυτό είναι ευκολάκι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή