Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ζητούνται παίκτες

Παρά τη θερινή ραστώνη η διοίκηση του Δικαιόπολις ξεκίνησε τις ετοιμασίες της για τη νέα χρονιά. Κύριο μέλημά της είναι η ανεύρεση παικτών από γειτονικούς συλλόγους, καθώς η σταδιακή αποχώρηση των παλαιοτέρων και η μη έλευση νέων παικτών τα τελευταία χρόνια οδηγεί τον Σύλλογο με μαθηματική ακρίβεια στην αποχώρησή του από το δικηγορικό πρωτάθλημα, λόγω αδυναμίας συγκρότησης ομάδας. Έτσι το πρωί της Τρίτης, 6-8-2013, τετραμελές κλιμάκιο της ομάδας επισκέφθηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και είχε διερευνητικές επαφές με διοικητικά στελέχη, προς αναζήτηση παικτών.
Στη συνέχεια το ίδιο κλιμάκιο επισκέφθηκε γνωστό παίκτη της ομάδας, που νοσηλεύεται σε κλινική της Θεσσαλονίκης, έπειτα από την επέμβαση αυξητικής στήθους στην οποία υποβλήθηκε και του μετέφερε τις ευχές όλης της ομάδας για ταχεία ανάρρωση.

1 σχόλιο:

  1. Πιστός φίλος ομάδας7 Αυγούστου 2013 στις 12:30 μ.μ.

    Καλώς τον Hatzi3goals.
    Επιτέλους κάνε καμιά ανάρτηση γιατί το blog έχει βαλτώσει όσο εσύ έπαιρνες το "χρωματάκι" σου. Έχω κι εγώ (μη ανακοινώσιμες πληροφορίες) θετικά μηνύματα απ' το σκάουτινγκ. Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή