Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η λύση είναι η στροφή στην υγιεινή διατροφή;

Τι θα επακολουθήσει τον ερχόμενο χειμώνα έδειξε το ανεπίσημο γεύμα σύσφιξης που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, κατά την παρακολούθηση του αγώνα ΣΑΛΚΕ – ΠΑΟΚ σε γνωστό γυροπωλείο του κέντρου. Στο τραπέζι παραβρέθηκαν πέντε παίκτες της ομάδας του Δικαιόπολις, με αυτούς που ήταν κάτω των 40 ετών να παραγγέλνουν γύρο και μπύρες, ενώ αυτοί που ήταν άνω των 40 (πρώην πολύ βαριά χαρτιά) παρήγγειλαν σόδες και κοτοσάλατα, με λαχανικά και καλαμπόκι, χωρίς σως!!!! Μετά και την εξέλιξη αυτή η θέση του υπεύθυνου για τα γεύματα σύσφιξης, φαίνεται να καταλήγει στον γνωστό χορτοφάγο, Kill Bill, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά όλες τις ταβέρνες της περιοχής, που διαθέτουν φρέσκες και νόστιμες …. σαλάτες!!!

8 σχόλια:

  1. Άρτι αφιχθείσα ρομπίτσα22 Αυγούστου 2013 στις 7:18 μ.μ.

    Αν δεν κάνω λάθος ο Στόγιαν είναι κάτω των σαράντα ετών..πώς συμβαδίζουν ο γύρος και η μπύρα με την αυστηρή δίαιτα που λέει ότι κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, αληθεύει ότι κρύβει τον πραγματικό λόγο της δίαιτάς του (βλ. παντόφλα Εύης) πίσω από την επικείμενη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα μπάσκετ (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όπως μπορούν να προβλέψουν όσοι ξέρουν έστω και λίγο από μπάσκετ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, αληθεύει ότι οι περισσότεροι θαμώνες του Πλατανότοπου ανακουφίστηκαν όταν το γνωστό Παλτό άφησε τα μπασκετικά τερέν και επανήλθε στο τρέξιμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψευτες,με τέτοιες καταχρήσεις που κάνετε θα δει χαϊρι η ομάδα.τεμπελεχανάδες, κιλιοδουλοι θα σας δω στην προπονηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το έμπειρο μάτι του παρατηρητή22 Αυγούστου 2013 στις 10:19 μ.μ.

    Όχι και καταχρήσεις. Εδώ πάει να γίνει στροφή στα βιολογικά και στο χορτάρι..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπασκετικός Παρατηρητής23 Αυγούστου 2013 στις 9:34 π.μ.

    Η επικείμενη μεταγραφή του Στόγιαν έχει ταράξει τα μπασκετικά νερά της ΕΚΑΣΚΕΜ. Τα πηγαδάκια χρίζουν φαβορί την συγκεκριμένη ομάδα και μάλιστα αήττητη, παράλληλα στο στοίχημα πληρώνει 1,02(δεν έχει γίνει φραγή ακόμη οπότε βάλτε τα σπίτια σας) ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ και στους 2 ομίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπασκετικός Παρατηρητής23 Αυγούστου 2013 στις 10:21 π.μ.

    Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελούσε το "μήλο της έριδος" για πολλές ομάδες του νομού και όχι μόνο, αλλά έπειτα από συντονισμένες κινήσεις ο μάνατζερ του παίκτη τον έπεισε να υπογράψει στην ομάδα της καρδιάς του. Η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του παίκτη αναμένεται από μέρα σε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μάγος του Πλατανότοπου23 Αυγούστου 2013 στις 11:09 π.μ.

    Βάλτε σπίτια και τροχόσπιτα στην συγκεκριμένη ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ στην κατηγορία "καλύτερη ταβέρνα"! Έχει φοβερό υλικό..μέχρι που κοιτάει και τον Δ.Σ.Γ. στα μάτια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή