Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τα νέα του 13ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων

Την τελευταία ήττα της για την περίοδο 2012-13 έκανε η ομάδα του Δικαιόπολις την Παρασκευή, 22-3-2013 στο γήπεδο των Εσωβάλτων από τον συνήθη αντίπαλό της, τοπικό Μ. Αλέξανδρο. Ο φιλικός αυτός αγώνας θα αποτελούσε το τελευταίο τεστ της ομάδας πριν από τον αγώνα στην Κομοτηνή, αλλά τελικά για μια ακόμη φορά δεν υπήρξε πλήρης συγκρότηση της ομάδας και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και η ομάδα του Δικαιόπολις ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1, με κοντινό σουτ του Στέλιτς από το ύψος της μικρής περιοχής και να κρατήσει το σκορ αυτό, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του sailor κάτω από τα goalpost. Στην επανάληψη η ομάδα του Δικαιόπολις πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί με σαφήνεια η θέση που έπαιζε ο κάθε παίκτης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γενικότερη σύγχυση, γεγονός που επηρέασε τον Παλτετσανάκη, ο οποίος μπέρδεψε τους αντιπάλους με τους συμπαίκτες του, προσφέροντας έτοιμο γκολ στον επιθετικό των Εσωβάλτων, που ισοφάρισε σε 1-1. Γρήγορα έγινε και το 2-1 και κάπου εκεί ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το παιχνίδι ν’ αποχωρήσουν, με το σκορ να κλείνει, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο 5-2. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όσο η ομάδα αγωνιζόταν με υπηρεσιακό τερματοφύλακα δεν δέχτηκε κανένα γκολ, ενώ όταν πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, ο επίσημος τερματοφύλακάς της (έστω κι αν είναι ο 2ος) δέχτηκε πέντε!!!

Παρόντες ήταν:
1) Ενωσίτης
2) Κώστιγκα
3) Kill Bill
4) Cristiano
5) Παπαντάμ
6) Μανουέλ
7) Sailor
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι
10) Χατζηπαράς
11) Πάντελιτς
12) Στόγιαν
13) Μάκιντε
14) Στέλιτς
15) Μπίλιτς

Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο του Πενταπλατάνου και στη συνέχεια οι πιο γεροδεμένοι θα βοηθήσουν στην μετακόμιση του giades, όπου θα τους περιμένει και μια έκπληξη…..

3 σχόλια:

  1. Όταν λες τελευταία ήττα για την περίοδο 2012-13, εννοείς τελευταία στα φιλικά ή και στα επίσημα; ή μήπως μόνο στα παιχνίδια με τα εσώβαλτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες τελευταία ήττα για την περίοδο 2012-13, εννοείς τελευταία γιατί δεν θα παιξετε άλλο ματς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρω τα βασικά τουλάχιστον28 Μαρτίου 2013 στις 8:47 μ.μ.

    Τελευταία, γιατί τα Εσώβαλτα έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας.
    Φαίνεστε έξυπνα παιδιά, μη ρωτάτε μπούρδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή