Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τα νέα του αγώνα Δ.Σ. Κατερίνης - Δ.Σ. Ροδόπης

Πήρε φωτιά ο Γ΄ όμιλος του 29ου Π.Π.Π.Δ.Σ., μετά τη χθεσινή νίκη με 3-2 της ομάδας του Δ.Σ. Κατερίνης επί της αντίστοιχης της Ροδόπης στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης Κατερίνης. Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της Κατερίνης, μπήκε και αυτή στο χορό της πρόκρισης για τα τελικά του Ρέθυμνου, αν και φαβορί παραμένει η ομάδα του Αγρινίου, που έχει ήδη δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και υποδέχεται στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική την ομάδα της Ροδόπης, ενώ και ο Αριστοτέλης παρά την ήττα του στην Κομοτηνή, παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού έχει τρία παιχνίδια ακόμη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα της Ροδόπης, καθώς μόλις στο 5΄ προηγήθηκε με 0-1, έπειτα από ένα φάουλ έξω από την περιοχή και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Κατερίνης. Γρήγορα όμως οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και επιτιθέμενοι κυρίως από τα πλάγια προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Ροδόπης, η οποία είχε οπισθοχωρήσει αρκετά. Το κατάφεραν τελικά με πέναλντι που κέρδισαν, έπειτα από χέρι του αμυντικού της Ροδόπης και ισοφάρισαν σε 1-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στ’ αποδυτήρια. Στην επανάληψη η επιθετικότητα της Κατερίνης συνεχίστηκε, με την Ροδόπη να είναι και πάλι σε παθητικό ρόλο και η υπεροχή αυτή καρποφόρησε για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με 2-1, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για ν’ αυξήσουν το σκορ, ενώ η αποβολή με δεύτερη κίτρινη στο 60΄ του παίκτη της Ροδόπης, μάλλον λειτούργησε θετικά για την ομάδα της Ροδόπης, αφού από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι παίκτες της άρχισαν να κάνουν σοβαρές προσπάθειες να επιτεθούν, συνεπικουρούμενοι και από τον αέρα, αλλά και τη χαλαρότητα των παικτών της Κατερίνης, οι οποίοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και παραλίγο να το πληρώσουν σε δύο φάσεις, που τελικά οι επιθετικοί της Ροδόπης δεν κατάφεραν να τις τελειώσουν επιτυχημένα, οπότε σε μια από τις πολλές αντεπιθέσεις που είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει η ομάδα της Κατερίνης, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν ανέβει ψηλά για να ισοφαρίσουν, να γίνει το 3-1 και το μόνο που κατάφερε στο τέλος (90΄) η Ροδόπη ήταν να μειώσει σε 3-2, χωρίς ν’ αλλάξει κάτι στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων.

7 σχόλια:

  1. παιδιά κατατοπιστικό το ρεπορτάζ, μας βοηθάει για τη συνέχεια! Μπορούμε την αναδημοσίευση στο δικό μας ιστολόγιο; από Αγρίνιο. Καλή επιτυχία στον αγώνα με την Κομοτηνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρητής ομίλου17 Μαρτίου 2013 στις 1:26 μ.μ.

    Μπορείτε.
    Ευχαρίστως να διαβαστεί από περισσότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγνός οπαδός Δικαιόπολι17 Μαρτίου 2013 στις 6:29 μ.μ.

    Τι καλό ρεπορτάζ..τελείως γραφικός ο ρεπόρτερ.. ακούς εκεί η Κομοτηνή έμεινε με δέκα και αντεπιτέθηκε, αυτά ούτε ο Πολυχρονίου στον πάγκο της Εθνικής δεν τα έλεγε..επίσης ξέχασε ο ρεπόρτερ να γράψει ότι το δημοσιογραφικό τρίο κατανάλωσε μία θάλασσα ολόκληρη μετά το ματς σε παρακείμενη ταβέρνα της Πιερίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγνέ οπαδέ,
    μιλώντας για τον Πολυχρονίου, δείχνεις την μεγάλη ηλικία σου (θα πρέπει να είσαι συνομήλικος με τον Κατσαμάκα!!!). Παρόλο που ως οπαδός του Πολυχρονίου δεν θα έχεις και μεγάλη τακτική παιδεία, θα παρατήρησες κι εσύ ότι ο Κομοτηνή έγινε πιο επικίνδυνη όταν έμεινε με δέκα παίκτες κι εξήγησα τους παράγοντες για τους οποίους έγινε αυτό.
    Είναι υπερβολή το "....κατανάλωσε μία θάλασσα..." αφού η καθυστέρηση στην έναρξη του παιχνιδιού, μας έφαγε αρκετό από το χρόνο της δίωρης (μετά την δίωρη), που είχαμε εξασφαλίσει για το πρωί του Σαββάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μια θάλασσα δε το βλέπω. Υπήρχε κ επιστροφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγνός οπαδός Δικαιόπολι19 Μαρτίου 2013 στις 10:10 π.μ.

    Χάτζι- μόνο κατά τύχη- γκολ είμαι πολλλλάααα χρόνια μικρότερός σου (πράγμα λογικό αφού είσαι πολύυυυυ μεγάλος), οπότε δεν παρατήρησα τίποτα γιατί απλά δεν ήμουν στο ματς. Τον Πολυχρονίου τον ξέρω γιατί διαθέτω μεγάλη ποδοσφαιρική παιδεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Αγνέ οπαδέ Δικαιόπολη".
    Θα συνδράμω στον hatzi, όχι γιατί ηλικιακά είναι κοντά μου, αλλά γιατί το ρεπορτάζ είναι πράγματι αντικειμενικό. Και μάλιστα συμπληρώνω πως η ομάδα της Κομοτηνής προσωπικά με "απογοήτευσε" καθώς περίμενα περισσότερα. Θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια, ότι οι άνθρωποι μπήκαν στο γήπεδο κι έπαιξαν αμέσως μετά το ταξίδι απ' τη Κομοτηνή.
    Θα συμπληρώσω λοιπόν, πως στο πρώτο ημίχρονο αν και προηγήθηκε, ήταν σχεδόν ανύπαρκτη επιθετικά και απείλησε αυστηρά και μόνο με τα στημένα. Ήταν μάλιστα τυχερή που δεν έφαγε περισσότερα γκολ κι απλά ισοφαρίστηκε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, όντως η αποβολή του φορ της, μάλλον την αφύπνισε (άλλωστε δεν είχε να χάσει και τίποτε) και έπαιξε καλύτερα με αποτέλεσμα να γίνει πιο επιθετική. Σ' αυτό τη βοήθησε και ο αέρας που έπνεε δυνατός σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια κινδύνευσε ουκ ολίγες φορές να φάει στη κόντρα 3 και 4 ίσως γκολ, αλλά σε τελική ανάλυση στο ποδόσφαιρο, τα γκολ μετράνε κι όχι τα "αν". Έτσι έκλεισε το παιχνίδι με το αξιοπρεπές 3-2, που μάλλον αδικεί την Κατερίνη.
    (Αλλά είπαμε, το ρεπορτάζ δε το γράφω εγώ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή