Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τα νέα της 28ης προπόνησης της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2012-13

Μια καταπληκτική ημέρα από άποψη καιρικών συνθηκών ήταν η Τετάρτη, 20-3-2013, καθώς ο ανοιξιάτικος ήλιος, ανέβασε την θερμοκρασία, που σκαρφάλωσε στους 19ο C και αρκετοί από τους παίκτες του Δικαιόπολις δεν έχασαν την ευκαιρία, είτε να μαζέψουν φρέσκες, βιολογικές ζοχιές και αγριομάρουλα, είτε να πετάξουν τον χαρταετό, που δεν πέταξαν, λόγω της βροχόπτωσης, την Καθαρά Δευτέρα. Καθώς όμως ήταν Τετάρτη το πρόγραμμα περιλάμβανε και προπόνηση της ομάδας και παρά την φυγή του Κώστιγκα, που πήγε στο χωριό του να μαζέψει σπαράγγια, οι παρόντες παίκτες ακολούθησαν ένα προπονητικό πρόγραμμα, που περιείχε μόνο μπάλα, με κορόιδο και οικογενειακό διπλό, στο οποίο και πάλι αναδείχτηκε ο επιθετικός οίστρος του Στόγιαν, που περνούσε (σαν) σταματημένο τον πιο γρήγορο, κατ’ ευφημισμό, παίκτη της ομάδας, ο οποίος είχε μάλλον το μυαλό του στο πως θα συμπληρώσει δύο σακούλες με χόρτα, μετά τη λήξη του διπλού. Νικητές αναδείχθηκαν οι Ρόμπες, ακολουθώντας τις τακτικές του μεγάλου δασκάλου Κ. Πολυχρονίου. Μεγάλος δάσκαλος αναδείχθηκε όμως και ο Παπαντάμ, στο πέταγμα του αετού, καθώς παρά το μόλις ένα bf κατάφερε αμέσως να σηκώσει τον χαρταετό και εντοπίζοντας το σημείο του ουρανού, που περνούσαν ρεύματα αέρος, τον κράτησε ψηλά, καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για το πρωτοφανές γεγονός της έλευσης του Παλτετσανάκη, ως πρώτου στο γήπεδο, ασχέτως αν και πάλι δεν συμμετείχε από την αρχή στην προπόνηση.

Παρόντες ήταν:
1) Ενωσίτης
2) Καμαρά
3) Παπαντάμ
4) Μανουέλ
5) Παλτετσανάκης
6) Χάτζι
7) Χατζηπαράς
8) Στόγιαν

Την Παρασκευή, 22-3-2013, θα προσπαθήσετε όλοι να είστε παρόντες στον φιλικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τον αγώνα με την Κομοτηνή.

3 σχόλια:

  1. Τα φρέσκα αγριόχορτα σηκώνουν ψάρι. Ελπίζω να μαζέψατε αρκετά (έστω ένα γεύμα σύσφιξης να βγαίνει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Φίλε της ομάδας". Υποθέτω πως εννοείς αρκετά αγριόχορτα κι όχι αρκετά ψάρια. Γιατί μερικοί χθες μπορεί να πήγαν για "ψάρεμα" στο παρακείμενο ποταμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλετε φρέσκο ψάρι ελάτε σήμερα στο παζάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή