Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Τα νέα από τον 6ο επίσημο (εκτός έδρας) αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Αγρινίου

Έντεκα (συν τον Coach CC) ήταν τα «διαλεχτά παλικάρια» που ξεκίνησαν το Σάββατο, 20-4-2019, για το πιο μακρινό ταξίδι της φετινής σεζόν της Pellalaw United, όμως ο δρόμος ήταν μακρύς και τελικά μόνο τα δέκα κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο για τον αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του 35ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων. Τα δέκα παλικάρια ήταν ο 60χρονος έφηβος Stafids, ο «πάντα εκεί» Enwsitic, ο «είναι παντού» πρόεδρος Sailor, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Stamos Stamou, ο «δίνω και την ψύχη μου για την ομάδα» Nectarinho, το «νέο μηχανάκι» της ομάδας, Manuel, ο «σεμνός αστέρας» Pepe, ο «ειρωνικός» Hatzi, ο «τρελοχάρτινος» Leo Martos και το «θηρίο» Toolk. Το ενδέκατο παλικάρι ο «χαλάω το αυτοκίνητό μου για να δοξαστείτε» Pate έφτασε στο πολύ όμορφο και σύγχρονο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα. Ενός αγώνα που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη ποδοσφαιρική κριτική, καθώς είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις ένα παιχνίδι που παίζουν δέκα εναντίον δεκατεσσάρων.
Αυτό που ξεχώρισε από τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η πολύ μεγάλη χειρονομία του Roido να φέρει μέχρι τα Γρεβενά τους εξ Εδέσσης προερχόμενους παίκτες της United που έμειναν δίχως όχημα, διανύοντας πήγαινε - έλα περίπου 450 χλμ, μετά το γεύμα της εξαιρετικής φιλοξενίας.
ΥΓ Χαίρομαι που δεν έχασα τον φίλο που πίστευα και πιστεύω ότι έχω στο Αγρίνιο.

Αγωνιστικά και μη

Στο Σάββατο της Ανάστασης του Λαζάρου είχαν εναποθέσει τις προτελευταίες ελπίδες τους οι παίκτες της Πέλλας για να αναστηθεί η United και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς φέτος. Μετά την ήττα όμως στο Αγρίνιο οι τελευταίες ελπίδες στηρίζονται πλέον στο να διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας με τον Αριστοτέλη το Μ. Σάββατο της Ανάστασης του Κυρίου!!!

«Αν δεν νικήσετε θα γυρίσετε πίσω με τα πόδια» διαμήνυσε στους παίκτες που είχε στο αυτοκίνητό του ο Pate ξεκινώντας το πρωί από την Έδεσσα, αλλά λογάριαζε δίχως τον … ξενοδόχο Ροϊδοδήμο και οι εξ Εδέσσης παίκτες αγωνίστηκαν δίχως την πίεση της πεζοπόρας επιστροφής!!

Κρυφές οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη φαίνεται να έχει ο Nectarinho, καθώς οι ευχές του φαίνεται να είναι καταστροφικές…

Μόνο περηφάνια υπάρχει για τους τρελούς που πήγανε στο Αγρίνιο το Σάββατο του Λαζάρου, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για την ομάδα και το παιχνίδι.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το μένος και η διάθεση του διαιτητή του αγώνα να αδικήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα της Πέλλας, με αποκορύφωμα την κατάποση της σφυρίχτρας του στο μαρς πέναλτι πάνω στο Leo Martos κι ενώ το σκορ ήταν στο 3-0!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου