Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Τα νέα από τον 5ο επίσημο (έκτος έδρας) αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Τρικάλων

Πραγματοποιώντας την καλύτερη (τηρουμένων των αναλογιών) φετινή εμφάνισή της η Pellalaw United «κατάφερε» το Σάββατο, 30-3-2019 να χάσει στα Τρίκαλα με το βαρύ 3-0 και να μείνει για μια ακόμη αγωνιστική στους μηδέν βαθμούς. Κι όμως το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι η ομάδα της Πέλλας θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από τη γενέτειρα του Ασκληπίου, αφού οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη άκαρπη κατοχή, που κατέληγε σε βαθιά γεμίσματα στο πουθενά, ενώ οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα (κι έπαιρναν και κανένα σφύριγμα από τον διαιτητή) άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να γίνονται απειλητικοί, με αποκορύφωμα τα δύο μοναδικά τετ α τετ των Markulic και Kontakov που εξουδετέρωσε ο MVP του αγώνα, Gigi Gatzios και αντί το πρώτο ημίχρονο να λήξει με το σκορ στο 0-2 έληξε στο 1-0 αφού ο Keramidas στο 42΄ έσπασε το τεχνικό οφσάιντ και μόνος του προ του Stafids τον πέρασε με ντρίμπλα και πλάσαρε στην κενή εστία. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πετύχουν γρήγορα το δεύτερο γκολ και πάλι σπάζοντας το τεχνικό ο οφσάιντ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει πιο ανοιχτό και οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν αρκετές, όμως η ομάδα των Τρικάλων ήταν αυτή που πέτυχε και τρίτο γκολ και κλείδωσε τη νίκη, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στα τελικά της Ρόδου.

Αγωνιστικά και μη

Εκατό μηδέν ήρθε να παίξει στο γήπεδο η διαιτητική τριπλέτα, με αποτέλεσμα στα πρώτα 20 λεπτά να μην σφυρίξουν ούτε μία φορά υπέρ της Pellalaw United αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχισθεί σε εξόφθαλμα οφσάιντ ή φάουλ των γηπεδούχων. Το ποτήρι όμως ξεχείλισε όταν ο Kontakov, σε κάθετη πάσα ξεκινά εμφανώς πίσω από τον αμυντικό κι ενώ η μπάλα είναι πλέον μπροστά τους προσπερνά τον αμυντικό στο σπριντ κι ετοιμάζεται να βρεθεί σε τετ α τετ με τον Gigi Gatzios, προς έκπληξη όλων υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ αναγκάζοντας και τα δέντρα του παρακείμενου χειμάρρου να ξεσπάσουν σε γέλια!!! Μετά το σφύριγμα αυτό και τη σύρραξη που ακολούθησε οι διαιτητές αναγκάστηκαν να προβούν σε διόρθωση του ποσοστού που σφύριζαν.

Δεν υπάρχουν υστερήσαντες παίκτες από την Pellalaw United, καθώς οι περισσότεροι βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ηρωική όμως μορφή του αγώνα ήταν ο Nectarinho, που ήρθε για βόλτα στα Τρίκαλα, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, αλλά όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ήταν και λίγες οι μονομαχίες που έχασε, εγκαταλείποντας τον αγωνιστικό χώρο στο 75΄ με θλάση στη γάμπα.

Η καλή παρουσία των παικτών της Pellalaw United οφείλεται και στο γεγονός ότι για πρώτη φορά εμφανίστηκαν στο γήπεδο συγκεντρωμένοι χωρίς πολλά γελάκια, αποφασισμένοι ότι το μηδέν στο βαθμολογικό πίνακα δεν τους αξίζει.

Κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο έπαιξε η United στο τρίτο ημίχρονο, καθώς στο όμορφο τραπέζι φιλοξενίας παραβρέθηκε μια ολιγομελής αντιπροσωπία των γηπεδούχων. Φήμες που θέλουν τους παίκτες των Τρικάλων να απέχουν από το τραπέζι γιατί δεν ήθελαν ν' ακούσουν την "πικρή" αλήθεια ότι MVP της ομάδας τους ήταν ο Gigi Gatzios ελέγχονται ως ανακριβείς...

Την ιστορία των Τρικάλων μέσα σε λίγα λεπτά προσπάθησε να μεταφέρει ο πρώην συνάδελφος, νυν εφοριακός και ξεναγός, Poulianitis, τον οποίο ευχαριστούμε, όπως και την γηπεδούχο ομάδα για την φιλοξενία.

Στο 83' σφύριξε τη λήξη του αγώνα ο referee της συνάντησης με αποτέλεσμα ο Ignasievic που μπήκε στο 75' να μην προλάβει να σκοράρει τα δύο γκολ που υποσχέθηκε...

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Leo Martos
4) Markoulic (έγινε αλλαγή)
5) Ignasievic (μπήκε ως αλλαγή)
6) Nectarinho (έγινε αλλαγή)
7) Manuel
8) Pate (έγινε αλλαγή)
9) PePe
10) Stam
11) Stafids
12) Tool (μπήκε ως αλλαγή)
13) Sailor (μπήκε ως αλλαγή)
14) Hatzi
15) Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου