Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τα νέα από την 35η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Η επιστροφή του Giades (εκείνου του ξανθού νεαρού που ήξερε καλή μπάλα και του άρεσε το πολύ φαγητό) στις προπονήσεις σήμανε και επιστροφή της ομάδας στον χαβαλέ!!! Έτσι ενώ ο Coach CC πήγε την Παρασκευή, 12-4-2019, στο γήπεδο του Μαυροβουνίου με πρόγραμμα πλούσιο σε ασκήσεις με την μπάλα, στο τέλος αγανάκτησε με τον υπερβολικό χαβαλέ και θύμισε σε όλους τα μαθητικά τους χρόνια όταν ο γυμναστής στο σχολείο τους έδινε μια μπάλα και τους έλεγε να παίξουν διπλό. Βέβαια όταν ήρθε η ώρα του οικογενειακού διπλού τα πράγματα σοβάρεψαν και οι «κόκκινοι» που κεντούσαν στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο, κατατρόπωσαν τους «παρδαλούς» πετυχαίνοντας γκολ με κάθε δυνατό τρόπο!!!

Αγωνιστικά και μη

Όπως αναμενόταν η επιστροφή του Giades γιορτάστηκε με τσιπουροκατάσταση μετά την προπόνηση, όπου υπήρχαν αρτήσιμα και νηστίσιμα, αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

«Πέρα βρέχει» ήταν ο Nectarinho στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, καθώς έβλεπε τα σύννεφα να πυκνώνουν πάνω από τον ουρανό της Έδεσσας. Όπως προέκυψε όμως η ανησυχία του ήταν δικαιολογημένη γιατί είχε απλώσει μπουγάδα πριν φύγει από το σπίτι.


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Maurinho
6) Nectarinho
7) Pate
8) PePe
9) Stafids
10) Savvidi
11) Tsobic
12) Hatzi
13) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου