Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τα νέα από την 34η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Μετά από αναβολές, ματαιώσεις και αλλαγή τόπου προπόνησης, τελικά οι παίκτες της Pellalaw United κατάφεραν την Τετάρτη, 10-4-2019 να προπονηθούν στο γήπεδο του Μαυροβουνίου. Ο Coach CC εκπόνησε ένα πρόγραμμα με έμφαση στη βελτίωση της αναερόβιας φυσικής κατάστασης των παικτών του, καθώς οι περισσότερες ασκήσεις με την μπάλα περιείχαν πολλά σπριντ. Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» κέρδισαν αρκετά εύκολα παίζοντας πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο από τους «κόκκινους» που διαμαρτύρονταν για την bus stop Nectarinho.

Αγωνιστικά και μη

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Tool για πρώτη φορά σε προπόνηση, με τον ίδιο να απολαμβάνει την συμμετοχή του και να θέλει να την επαναλάβει σύντομα.

Ο βροχερός ανοιξιάτικος καιρός κάνει τη Φύση να οργιάζει και ο Pate δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι πέριξ του γηπέδου, αλλά και εντός αυτού, είχαν φυτρώσει πεντανόστιμες ζοχιές.

Για τον Markulic όμως ο ανοιξιάτικος καιρός φαίνεται ότι δεν είναι σύμμαχος και θα αναγκαστεί ολόκληρο τον Απρίλιο ν' απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας, περιμένοντας το καλοκαίρι για να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων!!!


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Nectarinho (ατομικό πρόγραμμα)
3) Manuel
4) Pate
5) PePe
6) Stafids
7) Savvidi
8) Tool
9) Hatzi
10) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου