Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Τα νέα από την 37η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Μια από τις τελευταίες προπονήσεις της Pellalaw United πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3-5-2019 στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Παρόντες ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, τους οποίους ο Coach CC δεν θέλησε ν’ αφήσει παραπονεμένους και φρόντισε με το πρόγραμμα που εκπόνησε να βγάλουν το αρνάκι που έκρυβαν μέσα τους!!! Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» προσπάθησαν όπως μπορούσαν να διδάξουν στους «κόκκινους» πως παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά μάλλον δεν κατάφεραν και πολλά, αφού οι αντίπαλοί τους αποδείχθηκαν ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Έτσι το μόνο που τους έμεινε από το μάθημα ήταν η άνετη επικράτησή τους επί των «κόκκινων», παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο.


Αγωνιστικά και μη

Το «παρόν» έδειξε ότι ήταν διατεθειμένος να δώσει, έπειτα από πολύ καιρό, ο Kontakov, ο οποίος πριν από την προπόνηση, με μήνυμά του στα social media, εξέφρασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την διάθεσή του να βρεθεί κοντά στους συμπαίκτες του και να προπονηθεί μαζί τους. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Coach CC να τον περιμένει μήπως και εμφανισθεί στο γήπεδο του Λιποχωρίου μέχρι και την ώρα που δημοσιεύονται αυτές οι γραμμές…

Παστακια στα χρώματα του Εδεσσαϊκού πρόσφερε για την ονομαστική του εορτή ο Stafids.

Μεγαλύτερη προσέλευση παικτών και όχι μόνο, αναμένεται να υπάρξει στην επόμενη προπόνηση, τη Δευτέρα 6-5-2019, καθώς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πρόκειται να εμφανισθεί και το πολυθρύλητο «Ζυγούρι», εφόσον βέβαια καταφέρει και βρει το δρόμο για τη γιάφκα Kanaki στο Λιποχώρι.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manuel
3) Pate
4) PePe
5) Stafids
6) Savvidi
7) Hatzi
8) Coach CC
9) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου