Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα από τον 3ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο την ομάδα του Αγρινίου

Άνευρη και παγωμένη - όπως η ατμόσφαιρα (0ο C) - μπήκε στο γήπεδο του Ριζαρίου η πλειοψηφία των παικτών της Pellalaw United για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 35ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων κόντρα στην ομάδα του Δ.Σ. Αγρινίου την Κυριακή, 24-2-2019. Η έλλειψη αυτή πάθους είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του αγώνα να κερδίσουν τις περισσότερες μονομαχίες και να πέτυχουν γρήγορα γκολ (στο 14΄) με τον Γκρίζη, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Enwsitic και νίκησε στο τετ α τετ τον Stafids. Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε μέχρι τα μισά του 1ου ημιχρόνου, οπότε οι γηπεδούχοι «πάτησαν ένα κουμπί» κι έβαλαν πάθος στο παιχνίδι τους αρχίζοντας να έχουν κυκλοφορία της μπάλας και να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο. Η αλλαγή αυτή στην εικόνα του παιχνιδιού έφερε και την ισοφάριση στο 41΄ με τον Kontakov να ολοκληρώνει με επιτυχία μια ωραία ομαδική προσπάθεια. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με την United να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δείχνει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή, χάνοντας με τον Kontakov δύο μοναδικά τετ α τετ. Από την άλλη το Αγρίνιο προσπάθησε να διαφυλάξει το 1-1 και να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, βγάζοντας επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Τελικά το δεύτερο γκολ το πέτυχε στο 75΄ η United, αλλά ήταν σε βάρος της αφού ο Enwsitic σε παράλληλη εύκολη σέντρα του Αγρινίου έστειλε την μπάλα στην εστία του Stafids. Το γκολ αυτό έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, που προσπάθησαν σπασμωδικά να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια ανέλπιστη νίκη με βάση την εικόνα και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά και μη

Ο μόνος παίκτης της United που μπορούσε να έχει τη διάθεση να χαμογελάει μετά το παιχνίδι ήταν ο Markulic ο οποίος άκουσε για πρώτη φορά καλή κουβέντα από τον Ignasievic, καθώς η στιγμή της εισόδου του στο γήπεδο στο 30΄ συνέπεσε με το χρονικό σημείο που ανέκαμψε η United.

Βρήκε τελικά ο Coach CC το μυστικό για να μην τραυματίζεται ο Markulic. Έτσι ενώ όλοι νόμιζαν ότι ο ψιλόλιγνος μέσος δεν μπορεί να παίξει πάνω από 20 λεπτά, ο coach διέγνωσε ότι το 20ο λεπτό είναι το χρονικό σημείο που τραυματίζεται, οπότε αποφάσισε να τον βάλει μετά το 20΄, όπερ κι έγινε και ο Markulic έβγαλε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι δίχως να τραυματιστεί!!!

Μερίδιο της ευθύνης για την ήττα της United έχει και η Ωκεανίς, καθώς με το τσουχτερό κρύο και τον χιονιά που έφερε, δημιούργησε σύγχυση στον Enwsitic ο οποίος νόμιζε ότι ήρθαν και πάλι τα Χριστούγεννα και ο Άγιος Βασίλης.



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki (μπήκε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
3) Kontakov
4) Κoronas (δεν αγωνίσθηκε)
5) Milcic (δεν αγωνίσθηκε)
6) Markoulic (μπήκε αλλαγή στο α΄ ημίχρονο)
7) Ignasievic (μπήκε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
8) Nectarinho
9) Manuel
10) Pate (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
11) PePe (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
12) Stafids
13) Stou (δεν αγωνίσθηκε)
14) Savvidi
15) Tool (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
16) Tsobic (μπήκε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
17) Sailor (έγινε αλλαγή στο α΄ ημίχρονο)
18) Hatzi
19) Coach CC
20) Kostiga (δεν αγωνίσθηκε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου