Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα από την 22η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Με τον Coach CC να κάνει τις καθιερωμένες χειμερινές του διακοπές στο νησί, με γεμάτες τις τσέπες από αυτά που εισέπραξε από την Pellalaw United, οι παίκτες που συγκεντρώθηκαν για την προπόνηση της Παρασκευής, 8-2-2019, είχαν την εντύπωση ότι στο γήπεδο του Λιποχωρίου θα βρουν μια ... παιδική χαρά!!! Τελικά παρόλο που η γάτα έλειπε, τα ποντίκια δεν χόρεψαν και η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις φάνηκε, καθώς αν και χωρίς μαέστρο όλες οι ασκήσεις είχαν ένταση, ρυθμό και βγήκαν ρολόι χωρίς προβλήματα. Το γεγονός αυτό και μόνο, θα ανάγκαζε τον Coach CC, αν παρακολουθούσε από κάποια άκρη του γηπέδου, να δακρύσει από συγκίνηση. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητας, ενώ στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» με σκορ 5-2, ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των «παρδαλών», παρόλο που αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο μετά την άδικη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Savvidi.

Αγωνιστικά και μη

Επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις ο Pate μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αριστοτέλη.

Τα μικρά διαλείμματα που υπήρχαν μεταξύ των ασκήσεων δεν επέτρεψαν στον Patetsinez να κάνει τα γνωστά του σουτ "στα περιστέρια" κι έτσι προσπάθησε να βγάλει το άχτι του κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού...


Προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις της ομάδας η αποχή της Αδέσμευτης Φωνής της Καρατζόβας όχι μόνο από τη μεταμεσονύχτια ζώνη ενημέρωσης, αλλά και από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της United.


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Nectarinho
4) Manuel
5) Pate
6) Patetsinez
7) Savvidi
8) Tsobic
9) Hatzi
10) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου