Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα από την 25η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Μόνο τον μόσχο τον σιτευτό δεν έσφαξε ο Coach CC για να υποδεχθεί τον Markulic στην προπόνηση της Pellalaw United που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Τρίτη, 19-2-2019 στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Οι υπόλοιποι παίκτες μόλις είδαν αυτή την υποδοχή έκαναν παράπονα στον προπονητή τους ότι παρόλο που είναι τακτικοί στις προπονήσεις ποτέ δεν τους υποδέχθηκε μ’ αυτόν τον τρόπο!! Τότε ο έμπειρος κόουτς τους είπε: «ο συμπαίκτης σας οὗτος νεκρὸς ἦν καὶ ἀνέζησε, καὶ ἀπολωλὼς ἦν καὶ εὑρέθη!!! Τα λόγια αυτά του κόουτς μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά των παικτών και όλοι αγκάλιασαν τον άσωτο, αναλογιζόμενοι ότι στην τελική τα γλυκά είναι πολλά και θα φάνε όλοι!! Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε λίγο απ’ όλα με τεχνική, τακτική και στίβο μάχης. Στο οικογενειακό διπλό ήταν τουλάχιστον συγκινητική η προσπάθεια των «παρδαλών» ν’ αποφύγουν το μοιραίο, αλλά το περίσσιο ταλέντο που διέθεταν προ 20ετίας δεν επαρκούσε ούτε για να πετύχουν το γκολ της τιμής έστω και με πέναλτι που κέρδισε ο Kostiga με μια σπαρακτική κραυγή πόνου!!!

Αγωνιστικά και μη

Εκτός από τον Markulic ήρθαν στην προπόνηση κι άλλοι «νέοι» παίκτες, όπως ο Stam και ο Giades, οι οποίοι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για………… σφάξιμο, έχοντας πιάσει το ιδανικό βάρος…

Δυσάρεστα φαίνεται ότι είναι τα νέα για τον Giades, καθώς αν και έβγαλε σχεδόν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να παραπονεθεί, τελικά επιστρέφοντας στο σπίτι τον έπιασαν αφόρητοι πόνοι μόλις άνοιξε την πόρτα της οικίας του, γεγονός που καθιστά εντελώς απίθανη την συμμετοχή του στον κυριακάτικο πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στο Αγρίνιο.

Γλύκισμα από τα λίγα αποδείχθηκε η φλογέρα του «δημάρχου», δείχνοντας ότι είναι ικανή να φέρνει τον Giades σε κάθε προπόνηση, παρά τους πόνους που νοιώθει επιστρέφοντας στο σπίτι. Μάλιστα ο Nectarinho προσφέρθηκε να καταβάλει με ίδιους πόρους το ποσό που χρειάζεται η καινούρια αυτή δαπάνη.




Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate
9) Patetsinez
10) PePe
11) Stam
12) Stafids
13) Savvidi
14) Hatzi
15) Coach CC
16) Kostiga


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου