Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα από την 23η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Η επιστροφή του εορτάζοντος coach στα πάτρια εδάφη και η υπόσχεσή του για γενναίο κέρασμα έφερε στην προπόνηση της Δευτέρας, 11-2-2019, αρκετό κόσμο και μάλιστα έφερε παίκτες που είχαμε καιρό να τους δούμε. Ο Coach CC γνωρίζοντας ότι θα τους αποζημιώσει στο τέλος, έτρεξε λίγο παραπάνω τους παίκτες του δίνοντας έμφαση στις ασκήσεις κατοχής. Στο οικογενειακό διπλό οι «Παρδαλοί» παίζοντας πιο συγκροτημένα και κυρίως πιο ομαδικά έπειτα από τις παρατηρήσεις του κόουτς πήραν τη νίκη, καθώς οι «κόκκινοι» έσπασαν τα δοκάρια!!!

Αγωνιστικά και μη

Ίσης θερμιδικής αξίας με την ενέργεια που κατανάλωσαν στην προπόνηση ήταν οι ΧΧL τουλούμπες που έφερε ο Coach CC για να κεράσει τους παίκτες του, λόγω της ονομαστικής του εορτής, αλλά λίγοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να τιθασεύσουν το μεγάλο μέγεθος του εν λόγω γλυκού!!!

Από την πλευρά τους οι παίκτες έκαναν δώρο στον κόουτς μια φόρμα προπόνησης-αποστολής.

Ελπίζοντας ότι στα κεράσματα θα είχε κάτι αλμυρό οι Giades και Kostiga πήγαν πιο νωρίς στο γήπεδο, μήπως βρουν να τσιμπήσουν κάτι, αλλά ο Coach τα είχε κρύψει καλά σε ασφαλές μέρος…

Αρκετοί ήταν οι παίκτες που θέλησαν να απολαύσουν τα εντυπωσιακά γλυκίσματα μέσα στην αίθουσα του χαμάμ, ως άλλοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες.

Εκτός από την ομάδα ο Kontakov φαίνεται να έχει εγκαταλείψει και την δικηγορία, βγάζοντας πλέον τα προς το ζην καλλιεργώντας τη γη…

Λόγω της επικείμενης ανανέωσης στο ρόστερ της United, ο Nectarinho φρόντισε να γράψει μπόνους-πόντους στο βιογραφικό του κι έτσι για τρίτη συνεχόμενη φορά ήταν αυτός που απάλλαξε τον Coach CC από τον καθαρισμό των αποδυτηρίων.

Τουλάχιστον έναν μήνα δεν θα κοιμηθούν οι ομόσταβλοι Pate και Ignasievic, ο μεν πρώτος γιατί δεν θα μπορεί να χωνέψει την ντρίμπλα που έφαγε από τον δεύτερο, ενώ ο δεύτερος θα ηδονίζεται όταν τη σκέφτεται ξανά και ξανά..

Παρόντες ήταν

1) Giades (ατομικό πρόγραμμα)
2) Ignasievic
3) Nectarinho
4) Manuel (ατομικό πρόγραμμα)
5) Pate
6) Patetsinez
7) PePe
8) Savvidi
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Kostiga
13) Georgiev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου