Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα από την 24η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Το οικογενειακό διπλό ήταν όλα τα λεφτά στην προπόνηση της Pellalaw United που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 15-2-2019 στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Η ιδέα του Coach CC ο χαμένοι να κεράσουν τους νικητές τουλούμπες XXL με γέμιση, έδωσε στους παίκτες ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για τη νίκη και τους οδήγησε να παίζουν με περίσσιο πάθος. Το γεγονός αυτό παραλίγο να βγάλει εκτός μάχης αρκετούς παίκτες από την ομάδα των «κόκκινων» καθώς οι «παρδαλοί» επιχείρησαν να αντιπαραβάλουν την σκληρότητα στο παιχνίδι απέναντι στην αγωνιστική ανωτερότητα των αντιπάλων τους!!! Το τελικό σκορ 2-2 αφήνει ικανοποιημένες αλλά νηστικές τις δύο ομάδες. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της προπόνησης δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της τεχνικής των παικτών, αλλά και στα τελειώματα.

Αγωνιστικά και μη


Η αποχή του Kontakov από τις αθλητικές και νομικές δραστηριότητες και η διαρκής ενασχόλησή του με τη φύση, τον βοήθησε να βλέπει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια κατάφερε να φορέσει μια ομοιόμορφη στολή!!!

Συνεχίζει να μαζεύει μπόνους-πόντους ο Nectarinho καθαρίζοντας τα αποδυτήρια, ενώ κατάφερε να συγκεντρώσει διπλούς πόντους κάνοντας το ballboy για ένα δεκάλεπτο.








Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Nectarinho
4) Manuel
5) Pate
6) PePe
7) Stafids
8) Savvidi
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου