Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα από την 9η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Με παρουσίες έκπληξη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 12-11-2018 η προπόνηση της Pellalaw United στο γήπεδο του Λιποχωρίου, καθώς παραβρέθηκαν σ’ αυτή οι Babibho και Taou!! Το πρόγραμμα ήταν κάπως ελαφρύ και περιλάμβανε ταχύτητες, αλλά και ασκήσεις τεχνικής με κυκλοφορία μπάλας στα οποία οι παίκτες ανταποκρίθηκαν ανέλπιστα καλά, σε γενικές γραμμές, (σε σύγκριση με πέρυσι), ειδικά όταν στο δεύτερο μέρος της άσκησης η άσκηση ξεκίνησε προς τα αριστερά. Προς αυτή την κατεύθυνση ίσως βοήθησε η απουσία του Kontakov, ο οποίος, ως γνωστόν, ξεκινάει καλά μόνο από δεξιά! Τα καινούργια μπλε παπούτσια του Giades, αλά Messi, έκλεψαν την παράσταση και τον βοήθησαν να δώσει τη νίκη στους «παρδαλούς» στο οικογενειακό διπλό. Στην ήττα των «κόκκινων» συνετέλεσε η παρουσία του Ignasievic ως έκτου παίκτη-τερματοφύλακα στην ομάδα των «παρδαλών», ο οποίος αποσόβησε κανά δυο βέβαια τέρματα, όπως και η ευστοχία του Markulic, ο οποίος από τα 8 μέτρα κεραυνοβόλησε την εστία και, ευτυχώς όχι τον Tsobic που ήταν στην πορεία της μπάλας, γιατί μπορεί και να ψάχναμε αντικαταστάτη του για το ματς του Σαββάτου.

Αγωνιστικά και μη

Μπορεί να είχαμε παρουσίες έκπληξη, είχαμε όμως και απουσίες απρόσμενες καθώς ο Stafids δήλωσε κώλυμα λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας των Παλαιμάχων Εδεσσαϊκού στην Θεσσαλονίκη και οι Kontakov και Hatzi πήγαν στη «νύφη του Θερμαϊκού» για να επιβεβαιώσουν το αληθές του κωλύματος….

Με τον Hatzi απόντα, το ρεπορτάζ της προπόνησης επιμελήθηκε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, Nectarinho, ο οποίος όμως πιάστηκε απροετοίμαστος όσον αφορά το φωτογραφικό κομμάτι και η εικόνα που χρησιμοποιείται είναι από το πλούσιο αρχείο του ιστολογίου.

Παρόντες ήταν

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Markoulic
5) Ignasievic
6) Nectarinho
7) Pate
8) Savvidi
9) Taou
10)Tsobic
11)Coach CC
12)Lukic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου