Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα από την 8η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι το φαγητό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για την συμμετοχή των παικτών (ιδίως αυτών που προέρχονται από την περιοχή του Βάλτου) στις αθλητικές δραστηριότητες της Pellalaw United. Έτσι στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή, 9-11-2018, το γήπεδο του Λιποχωρίου πλημμύρισε από κόσμο που ανέμενε κεράσματα από το εορταστικό διήμερο Μιχαήλ και Νεκταρίου.
Το πρόγραμμα του Coach CC ήταν αφιερωμένο σε ασκήσεις έκρηξης και τεχνικής, αλλά και στα τελειώματα. Το οικογενειακό διπλό ήταν σφιχτό, χωρίς πολλές φάσεις και κρίθηκε με ένα γκολ του μεγάλου παίκτου που ακούει στο όνομα Zidanis, ο οποίος έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα!!




Αγωνιστικά και μη

Αναγκάστηκε να ομολογήσει για λογαριασμό του πελάτη του ο Pate, προκειμένου να προλάβει την προπόνηση, με τους δικαστές να τον κοιτούν απορημένα, καθώς είχαν αρκετές αμφιβολίες για την ενοχή του κατηγορούμενου.

Πριν από την προπόνηση τιμήθηκε στα γραφεία του Δ.Σ. Γιαννιτσών ο εκδότης της Αδέσμευτης Φωνής της Καρατζόβας για την προσφορά του στην αντικειμενική ενημέρωση του λαού.

Ένα ένα και με πολύ κόπο διάλεξε τα γλυκά εδέσματα που προσέφερε ως κεράσματα ο kostiga για την ονομαστική του εορτή. Μάλιστα πολλά από αυτά είχαν γι’ αυτόν και συναισθηματική αξία αφού ήταν συνδεδεμένα με γλυκές αναμνήσεις (γάμοι, βαπτίσια, γεννήσεις κλπ) αγαπημένων του προσώπων.







Έπρεπε να συμπληρώσει πέντε μήνες ζωής ο γιος του, για να αποφασίσει ο Manuel να συμμετέχει σε προπόνηση της United, η ημέρα αυτή όμως των γενεθλίων ξύπνησε στους συμπαίκτες του την άσχημη ανάμνηση του πικρού αποκλεισμού από την τελική φάση της Κοζάνης.


Παρόντες ήταν

1. Enwsitic
2. Giades
3. Kontakov
4. Markoulic
5. Manoto Kanaki
6. Maurinho
7. Nectarinho
8. Manuel
9. Pate
10. Stafids
11. Savvidi
12. Hatzi
13. Coach CC
14. Kostiga
15. Lukic
16. Zidanis
17. Jordan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου