Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα από τον 2ο φιλικό αγώνα για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο της ομάδα των Παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού

Ξένους διαιτητές παντού, ζήτησε με σκληρή ανακοίνωσή της η διοίκηση της Pellalaw United μετά τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα των Παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού, που διεξήχθη τη Δευτέρα, 5-11-2018 στο γήπεδο του Ριζαρίου. Το ανύπαρκτο φάουλ (!!!) που έδωσε ο referee Patetsinez σε ακούσιο χέρι του Savvidi εντός της περιοχής, καθώς και το πέντε μέτρα offside του Kostiga που άφησε ο referee Kanaki, ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι και επέτρεψαν στην ομάδα των παλαιμάχων να φύγουν από το γήπεδο με το τιμητικό ισόπαλο σκορ 3-3. Βέβαια για την ισοπαλία αυτή, τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρουν οι παίκτες της United που σπατάλησαν δύο ντουζίνες με ευκαιρίες και δεν έστειλαν το σκορ σε αστρονομικά ύψη. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη United και ήταν πολύ λίγες φορές που οι Παλαίμαχοι απείλησαν την εστία του σταθερού και πάλι De Ekonomista, ο οποίος αν και δέχτηκε τρία γκολ, φέρει ευθύνη (μικρή) μόνο για το πρώτο από το φάουλ του Σαπουντζή στο οποίο είχε λάθος θέση. Το σκορ άνοιξε για τη United ο Lukic με πλασέ μέσα στην περιοχή και ισοφάρισε ο Σαπουντζής με αριστοτεχνικό απευθείας φάουλ που υποδείχθηκε στο ακούσιο χέρι του Savvidi εντός της περιοχής!!! Με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αφού οι παίκτες της United ήταν αρκετά άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη το σκηνικό με την αστοχία των δικηγόρων συνεχίστηκε και οι παλαίμαχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το πέντε μέτρα offside του Kostiga, γκολ το οποίο ενώ όλοι παραδέχονταν ότι ήταν άκυρο, τελικά κατοχυρώθηκε ως κανονικό, έπειτα από τις απειλές του αρχηγού των παλαιμάχων, αλλά και του Kostiga ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι αν δεν μετρήσει. Το γκολ αυτό ανάγκασε τους δικηγόρους να ανέβουν πιο ψηλά για να ισοφαρίσουν, αλλά δέχτηκαν και τρίτο τέρμα από τους παλαιμάχους που έσπασαν κανονικά αυτή τη φορά το τεχνητό offside της αμυντικής γραμμής της United. Το 3-1 δεν πτόησε τους δικηγόρους και αρχικά μείωσαν με σουτ του Giades έξω από την περιοχή και ισοφάρισαν με σουτ εντός περιοχής με το καλό αριστερό πόδι του Ignasievic!!! Με το σκορ στο γνώριμο 3-3 δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί άλλο το παιχνίδι και οι παίκτες των δύο ομάδων συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα τρίτο παιχνίδι.

Αγωνιστικά και μη

Βλέποντας τις καλές εμφανίσεις του De Ekonomista κάτω από τα δοκάρια της United, ο Stafids που αγωνίστηκε και πάλι με τους Παλαιμάχους, παρουσιάζεται ιδιαίτερα αγχωμένος.

Παίκτης που ξέρει να ελίσσεται απέδειξε ότι είναι ο Ignasievic κι ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής Pate τον άφησε εκτός ενδεκάδας, με σκοπό να τον βάλει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα για τις καθυστερήσεις, αυτός στο πρώτο 10λεπτο του β΄ ημιχρόνου έψησε τον Nectarinho να μπει στη θέση του, ως δεξιός μπακ. Στη συνέχεια δεν πέρασαν πολλά λεπτά κι έψησε τον Jordan να αλλάξουν θέσεις και να προωθηθεί ως δεξί χαφ-εξτρεμ. Από εκεί ήταν πολύ εύκολο να πάει στη φυσική του θέση και σιγά σιγά χώθηκε μέσα στην περιοχή και αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες με την τρίτη πέτυχε την ισοφάριση!!

Αν ο Ignasievic αποδείχθηκε ότι ξέρει να ελίσσεται, ο Pate αποδείχθηκε ότι είναι μεγάλος εξολοθρευτής, αφού τις προηγούμενες μέρες «καθάρισε» πρώτα όποιον παίκτη μπορούσε να του φάει τη θέση στην ενδεκάδα στην United, σήμερα «έφαγε» και τον Coach CC. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το νοκ άουτ στον Πασσαλή στον προηγούμενο φιλικό αγώνα, που του άνοιξε το δρόμο προς την προεδρία του Εδεσσαϊκού!!

Σαρανταοκτάωρης ισχύος αποδείχθηκε ότι ήταν το OK επιβεβαίωσης συμμετοχής στο φιλικό από τον Sailor και ο πρόεδρος έδωσε κανονικά το παρόν στο γήπεδο φωτογραφιζόμενος με την παλιά δόξα του Άρη, που το όνομά του είχε γίνει σύνθημα στα χείλη του προέδρου όταν ήταν μικρός…

Αντίθετα δεν χρειάστηκε να εμφανισθεί στο γήπεδο ο Markulic αφού πήρε τη μπάλα-δώρο της Διοίκησης στο σπίτι του!!!






Παρόντες ήταν

1) Giades
2) Manoto Kanaki (έγινε αλλαγή στο β ημίχρονο)
3) Kontakov (έγινε αλλαγή στο β ημίχρονο)
4) Ignasievic (μπήκε ως αλλαγή στο β ημίχρονο)
5) Giovanni Silva de Economista
6) Nectarinho (έγινε αλλαγή στο β ημίχρονο)
7) Pate (μπήκε ως αλλαγή στο β ημίχρονο)
8) Patetsinez (μπήκε ως αλλαγή στο β ημίχρονο)
9) Stam
10) Stafids
11) Stou (αγωνίστηκε για ένα λεπτό κι αποχώρησε λόγω τραυματισμού)
12) Savvidi
13) Tsobic
14) Sailor
15) Hatzi
16) Coach CC
17) Kostiga
18) Lukic (έγινε αλλαγή στο β ημίχρονο)
19) Jordan(μπήκε ως αλλαγή στο β ημίχρονο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου