Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα από την 7η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Pellalaw United την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 στο γήπεδο του Λιποχωρίου, καθώς το όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα και στα μπάνια των αποδυτηρίων εκτός από το γνωστό παγωμένο νερό, τρέχει πλέον και ζεστό!!! Με τέτοια γιορτινή διάθεση, που αυξήθηκε από την πετυχημένη φάρσα που έκαναν στον Pate οι συμπαίκτες του, ήταν πολύ δύσκολο στον Coach CC να συμμαζέψει τους παίκτες του και το πρόγραμμα της προπόνησης που εκπόνησε με έμφαση στην καλή κυκλοφορία της μπάλας βγήκε μετά κόπων και βασάνων!! Στο οικογενειακό διπλό αν και οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν πολύ καλά πετυχαίνοντας γρήγορα δυο γκολ στη συνέχεια υποτίμησαν τους «παρδαλούς» και υπέστησαν βαριά ήττα..

Αγωνιστικά και μη

Μια μπάλα δική του φαινόταν ότι ήθελε ο Markulic στο οικογενειακό διπλό και η Διοίκηση της ομάδας φρόντισε να ικανοποιήσει άμεσα την επιθυμία του αυτή....

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παίκτες της United κοιτώντας στη σκεπή των αποδυτηρίων τον ολοκαίνουριο ηλιακό θερμοσίφωνα να λαμπυρίζει πάνω στο καφέ φόντο των κεραμιδιών.

Το γεγονός της τοποθέτησης του ηλιακού δεν θα μπορούσε βέβαια να μην γιορταστεί με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο με εδέσματα και ποτά που προσέφερε ο πρωτεργάτης της τοποθέτησης, Pate.











Παρόντες ήταν


1) Giades
2) Manoto Kanaki
3) Kontakov
4) Markoulic
5) Ignasievic
6) Nectarinho
7) Pate
8) Stafids
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Kostiga
13) Zidanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου