Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Τα νέα από την 39η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Σε χτυπητές αδυναμίες των παικτών του στα μαθηματικά διαπίστωσε ο Coach CC ότι οφειλόταν η απογοητευτική εμφάνιση της Pellalaw United στον φιλικό αγώνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας. Έτσι στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 27-4-2018, θέλησε να τους κάνει εμβάθυνση στη θεωρία περί τριγώνων!! Κάποιος όμως «σφύριξε» την πρόθεση αυτή του προπονητή και οι περισσότεροι την κοπάνησαν από το μάθημα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο Δροσερό μόλις τέσσερις παίκτες!!!! Με τόση μικρή συμμετοχή «μαθητών» όμως ο «δάσκαλος» δεν μπορούσε να κάνει μάθημα και τους πήγε εκδρομή, κάνοντας τα παιδιά να ζητωκραυγάζουν από τη χαρά τους!!





Αγωνιστικά και μη

Μετά την προπόνηση οι γονείς-κηδεμόνες των Γιαννιτσωτών παικτών, προκειμένου να δικαιολογήσουν την απουσία των παιδιών τους επικαλέστηκαν τα μεταπτυχιακά που έχουν στην τριγωνομετρία!!

Αντίθετα οι γονείς-κηδεμόνες από την Έδεσσα επικαλέστηκαν τις βραβεύσεις των δικών τους παιδιών για την μέχρι τώρα πολύ καλή απόδοσή τους!!

Δεν πρόλαβε ν’ ανοίξει η σχολή hatzi-velentza και ήδη δύο νεαροί μαθητές γράφτηκαν για τα ταχύρρυθμα τμήματα του καλοκαιριού!!







Παρόντες ήταν

1) Maurinho
2) Markulic
3) Nectarinho
4) Pate
5) Stafids
6) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου