Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Τα νέα από την 38η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Το έντονο πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης κάθισε φαίνεται βαρύ στην πλειοψηφία των παικτών της Pellalaw United κι έτσι έπειτα από δύο ημέρες την Παρασκευή, 13-4-2018 στο γήπεδο του Δροσερού, εμφανίσθηκαν μόνο τα γερά κορμιά!! Μάλιστα ο Coach CC βλέποντας αρχικά την εικόνα αυτή υποσχέθηκε στους παρόντες χαλαρή προπόνηση 60΄, αλλά βλέποντας στη συνέχεια ότι αντέχουν τους έκανε αύξηση στη διάρκεια κατά ποσοστό 50%!! Την παράσταση έκλεψε ο προβοκάτορας manoto kanakari, ο οποίος μιμούμενος τον Coach CC σφύριζε παραπλανητικά σε κάποιες ασκήσεις εκθέτοντας Pate και Tsobic, αλλά όταν πιέστηκε δεν δίστασε να καταδώσει τον ηθικό αυτουργό και "δάσκαλό" του, Karatzoti.

Αγωνιστικά και μη

Ο Stou φαίνεται ότι ήταν το μεγαλύτερο θύμα της βαριάς προπόνησης της Τετάρτης, αφού ανέβασε πυρετό, του χορηγήθηκε αντιβίωση και ζήτησε 10ημερη αναρρωτική άδεια, χαλώντας έτσι τα σχέδια του Coach CC που εκπόνησε ειδικά γι’ αυτόν προπονητικά προγράμματα ένταξής του στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας !!

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Kontakov έχει ράψει σε όλες τις φανέλες που χρησιμοποιούσε η ομάδα του Δ.Σ. Έδεσσας από ένα περιβραχιόνιο capitano, αλλά ο αστικός μύθος που θέλει όλους τους παίκτες που προέρχονται από τον Δ.Σ. Έδεσσας να φέρουν έστω και κρυφά μέσα στο σάκο τους ή στη … σακούλα σούπερ μάρκετ, ένα περιβραχιόνιο αρχηγού, επιβεβαιώθηκε έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της προπόνησης.

Μετά το τέλος της προπόνησης τα μοντέλα Pate και Ignasievic έκαναν πρόβα στις νέες σέξι σιθρου εμφανίσεις της ομάδας!!









Παρόντες ήταν


1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Karatzoti
4) Ignasievic
5) Nectarinho
6) Pate
7) Stafids
8) Tsobic
9) Coach CC
10)Doctor Cho
11)Manoto Kanakari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου