Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Τα νέα από τον 11ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τους Αστυνομικούς Πέλλας

Στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25-4-2018 με αντίπαλο την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, η Pellalaw United ηττήθηκε εύκολα με σκορ 3-1, αφού εμφανίσθηκε λειψή (της έλειπε η μισή βασική ενδεκάδα) και έχοντας σε κακή μέρα σχεδόν όλους τους παίκτες της!! Τί κριτική μπορείς να κάνεις για ένα παιχνίδι που όλα πήγαν στραβά;; Μάλλον καμία, γιατί δεν θα ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις. Αυτό που σίγουρα αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά είναι ότι η ομάδα των δικηγόρων της Πέλλας, με όποιον και να παίζει αντίπαλο, δεν μπορεί να μην έχει δύο καθαρόαιμα αμυντικά χαφ στη διάταξή της, γιατί διαφορετικά χάνει το κέντρο και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το γκολ για την ιστορία το πέτυχε ο Kontakov, με κοντινό πλασέ.

Αγωνιστικά και μη

Μπορεί σχεδόν όλοι οι παίκτες της Pellalaw United να ήταν σε κακή μέρα αλλά αυτός που έβγαλε μάτια με την απόδοσή του ήταν το βαρόμετρό της ομάδας, ο οποίος ήθελε να πετύχει με κάθε τρόπο κάποιο γκολ στην ονομαστική του εορτή, αλλά τα τσίπουρα και οι μπύρες που ήπιε πιο πριν του έφεραν παραισθήσεις σχετικά με το σημείο που βρισκόταν η εστία, ενώ και τον Maurinho τον έβλεπε σαν τον Giades!!!

Τον Ronaldo πήγε να μιμηθεί ο Hatzi βγάζοντας τη φανέλα του, αλλά ως «αρχαίος» που είναι δεν είχε κάνει αποτρίχωση για να φανεί το six pack κι έδειξε τη βελέντζα του!!







Παρόντες ήταν


1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Angelinho (αγωνίσθηκε με τους αντιπάλους)
4) Kontakov
5) Maurinho
6) Markoulic
7) Zisic
8) Papakarmelo
9) Pate
10) Stafids
11) Tsobic
12) Hatzi
13) Coach CC
14) Lukic
15) Teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου