Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Τα νέα από το 10ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αραβησσού

Εορταστικό φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αραβησσού έδωσε η Pellalaw United την Μ. Πέμπτη, 6-4-2018 στο γήπεδο της τοπικής ομάδας. Στο παιχνίδι αυτό ο Coach CC δοκίμασε αρκετά σχήματα και φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για το πώς θα αντιμετωπίσει τον εκτός έδρας αγώνα στην Κέρκυρα. Τα πολλά τρεξίματα των νεαρών ποδοσφαιριστών της τοπικής ομάδας και οι ελλείψεις κάποιων βασικών παικτών της Pellalaw United, ανάγκασαν την ομάδα των δικηγόρων να περιοριστεί σ’ έναν πιο παθητικό ρόλο κι έδωσαν την ευκαιρία στον Stafids ν’ αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, αν και φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχτηκε. Από λάθος, αυτή τη φορά σε εκτέλεση πλάγιου άουτ, προήλθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και με το σκορ στο 2-0 τελείωσε το παιχνίδι, καθώς ο Kostiga, που επανήλθε έπειτα από καιρό στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, στην πιο επικίνδυνη φάση της Pellalaw United δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αγωνιστικά και μη

Δεν κατάφερε να σκοράρει όμως ούτε και η φανέλα του Stou, αφού ο ίδιος παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του, δεν ήρθε ποτέ στο γήπεδο για να την φορέσει!!!

Ένας ακόμη παίκτης που παρά τις προσπάθειές του δεν μπόρεσε να έρθει και να συμμετέχει στον φιλικό αγώνα ήταν και ο Stam, καθώς μόλις πληροφορήθηκαν συγγενείς και φίλοι από τη Θεσσαλονίκη, ότι επρόκειτο να έρθει στην Αραβησσό, έπεσαν «βροχή» τα αιτήματα για μεταφορά νερού από τις πηγές της Αραβησσού!! Η αδυναμία ν’ ανταποκριθεί στο πλήθος των αιτημάτων τον ανάγκασε να παραμείνει στη «διψασμένη» Θεσσαλονίκη!!

Απόντες από το φιλικό και οι Markulic και Nectarinho, με τον πρώτο να νοιώθει όλο και πιο έντονους πόνους στο γόνατο, καθώς πλησιάζει ο αγώνας στο πλαστικό γήπεδο της Κέρκυρας και τον δεύτερο να θυμάται ότι υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση, προκειμένου να αποφύγει τη γκρίνια του πατέρα Μάξιμου σε περίπτωση καθυστέρησης της άφιξης του στην εκκλησία, λόγω του φιλικού αγώνα!!

Νέο επεισόδιο είχαμε και στο σήριαλ «Δεν θέλω να παίξω τελευταίος» με τον Coach CC παρά τα μετρητά που πήρε και το Q7, να ξαναδοκιμάζει τον Kontakov στη θέση του τελευταίου παίκτη της άμυνας, γεγονός που ανάγκασε τον Αριδαιώτη επιθετικογενή παίκτη να προσφερθεί να οδηγήσει ο ίδιος το Q7 και να μεταφέρει τον Coach CC και τη σύζυγό του στην Κέρκυρα!!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Angelinho
5) Kontakov
6) Ze Elias
7) Zisic
8) Papakarmelo
9) Manuel
10) Pate
11) Stafids
12) Tsobic
13) Hatzi
14) Coach CC
15) Kostiga


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου