Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Τα νέα από την 37η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν στο Αιγαίο ο Coach CC θέλησε στην προπόνηση της Τετάρτης, 18-4-2018 να προετοιμάσει τους παίκτες του για κάθε ενδεχόμενο στήνοντας στο γήπεδο του Δροσερού έναν δύσκολο στίβο μάχης. Έτσι παρά την υψηλή θερμοκρασία και το γεγονός ότι τα Σάββατο είχαν παίξει τον εξαντλητικό (λόγω καιρικών συνθηκών) αγώνα στην Κέρκυρα το πρόγραμμα της προπόνησης είχε τρέξιμο στους κώνους, τρέξιμο στα στεφάνια, τρέξιμο στη σκάλα, τρέξιμο στα δεξιά, τρέξιμο στα αριστερά, τρέξιμο προς τα πίσω, τρέξιμο προς τα μπροστά και τρέξιμο … διαγώνια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η άσκηση-μάθημα με τα τελειώματα (που εννοείται είχε και αυτή τρέξιμο, με την οποία ο Coach CC θέλησε να περάσει το μήνυμα στους παίκτες του ότι όλα χάνονται και δεν θα πρέπει να αποδοκιμάζονται αυτοί που δεν καταφέρνουν να πετύχουν γκολ όταν τους δίνεται η ευκαιρία!! Στο οικογενειακό διπλό οι «επιθετικοί-παρδαλοί» κέρδισαν εύκολα τους «αμυντικούς-κόκκινους», καθώς είχαν τη δυνατότητα να πετύχουν γκολ σε δύο εστίες, σε αντίθεση με τους «κόκκινους» που είχαν σε μία, ενώ είχαν και σε μεγάλη μέρα τον Ze Elias και τον Stou!!

Αγωνιστικά και μη

Με άγχος φορτώθηκε ο Stou μόλις είδε το στίβο μάχης που έστησε ο Coach CC στο γήπεδο και βλέποντας τη σκάλα που έπρεπε να περάσει μονολόγησε: «πάλι θα πέσω»!!

Με την αιτιολογία ότι θέλει ν’ ακούσει την ανάλυση του αγώνα ήρθε στο Δροσερό ο τραυματισμένος Giades, αλλά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων αυτό που τον ενδιέφερε ήταν το κουτί με τα γλυκά του εορτάζοντα, Zisic και δεν έχασε την ευκαιρία να τρυπώσει στ’ αποδυτήρια, την ώρα που ήταν όλοι μαζεμένοι στον αγωνιστικό χώρο!!

Το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα επιβεβαίωσε και η παρουσία στην προπόνηση του τραυματία Ignasievic, που ήρθε να πάρει και να δώσει θετική ενέργεια!!

Το τερμάτισε για μια ακόμη φορά ενδυματολογικά ο Kontakov!!

Γλυκά από τις 30 Γενάρη (Τριών Ιεραρχών) που είναι κανονικά η γιορτή του έφερε ο Zisic, μετά τη επαναλαμβανόμενη ομβροντία ευχών που δέχθηκε το περασμένο τριήμερο. Ντύθηκε μάλιστα τραυματιοφορέας για να μεταφέρει γρήγορα όσους τυχόν θα είχαν παρενέργειες, λόγω της παρέλευσης μεγάλου χρόνου από την ημερομηνία παρασκευής τους!!!

Ένα εντυπωσιακό από κάθε άποψη γκολ πέτυχε ο Ze Elias, ανοίγοντας το σκορ για τους «επιθετικούς», καθώς όταν βρέθηκε φάτσα με την εστία δεν διακινδύνευσε κάποιο άστοχο πλασέ, αλλά προτίμησε να μπει ο ίδιος μαζί με την μπάλα στην μικρή εστία, αποκομίζοντας ένα επιφανειακό σκίσιμο στο μηρό!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades (ήρθε μόνο για το γλυκό)
3) Kontakov
4) Markoulic
5) Ignasievic (ήρθε μόνο για την ανάλυση του αγώνα)
6) Ze Elias
7) Nectarinho
8) Zisic
9) Papakarmelo
10) Manuel
11) Pate
12) Patetsinez (ατομικό πρόγραμμα)
13) Stou
14) Tsobic
15) Hatzi
16) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου