Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τα νέα από την 33η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017.

Με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 28ο C την Τετάρτη, 3-5-2017 και το αίσθημα της ζέστης να είναι έντονο, ο Coach CC αποφάσισε να «κόψει» λίγο από το προβλεπόμενο πρόγραμμα, προκειμένου να μην εξαντλήσει τους παίκτες του, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας. Έτσι εκτός από μία άσκηση, που γι’ αυτούς που την εκτελούσαν σωστά οι σφυγμοί «χτυπούσαν κόκκινο», το υπόλοιπο προπονητικό πρόγραμμα ήταν αρκετά ευχάριστο. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι ως ομάδα, γεγονός που ανάγκασε τον Coach CC, προκειμένου το παιχνίδι να βρει ισορροπία, να τους βάλει να παίζουν με τη μία, αφήνοντας τους αντιπάλους τους να παίζουν ελεύθερα.

Αγωνιστικά και μη

Την «άκουσε» για τα καλά ο Patetsinez, από την ιδιοκτήτρια του γειτονικού οικοπέδου, όπου συνηθίζει να ρίχνει 3-4 μπάλες σε κάθε προπόνηση. Του ανέφερε για τις κότες που είναι τρομοκρατημένες και δεν γεννάνε. Για τα σκυλιά που κοντεύουν να πνιγούν μασώντας τα δέρματα από τις μπάλες. Για τα δέντρα που έχουν ρίξει όλα τα άνθη τους, για τα ζαρζαβατικά που φαίνεται να είναι σαν χαλαζοχτυπημένα κλπ.

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Stojan στην πρώτη του προπόνηση φέτος, παρά το γεγονός ότι συμπλήρωσε ένα χρόνο απουσίας από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, δείχνοντας στον Coach CC ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το …. Γ΄ ημίχρονο. Μάλιστα οι αέρινες κινήσεις του και τα ελαφριά πατήματά του, αποτέλεσαν αντικείμενο ευμενούς σχολιασμού από τον κολλητό του, Giades, με αποτέλεσμα το μάτι του σαββατογεννημένου να χτυπήσει πάλι και να στείλει τον Stojan στις δαγκάνες της Τροχαίας, στο δρόμο της επιστροφής….

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα έκανε και το νέο ταλέντο που ανακάλυψε ο Zisic, ο οποίος του χρόνου αναμένεται να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά της ομάδας, δεδομένου ότι έχει και ποδήλατο!! ΥΓ. Αν και βάζελος από μικρό παιδί το παρατσούκλι που του δίδεται με την παρούσα είναι Ze Elias.

Ιδιαίτερη εντύπωση προξένησε η απόφαση του Coach CC ν’ αφήσει εκτός της προπόνησης της Τετάρτης, τον Markulic, με τη δικαιολογία ότι δεν θέλει να τον επιβαρύνει με ακόμη μία προπόνηση, ενόψει και του Σαββατιάτικου αγώνα!!!


Δικαιολογημένα απόντες ήταν και οι Kontakov και Nectarinho, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης ο μεν πρώτος ήταν συνήγορος πολιτικής αγωγής κι έπρεπε να πει πολλά για να πετύχει την καταδίκη του κατηγορούμενου, ο δε δεύτερος ήταν αναγκασμένος να τον ακούει και να τον βλέπει με προσοχή!!!






Παρόντες ήταν

1) Giades
2) Manoto Kanaki
3) Ze Elias
4) Manuel
5) Pate
6) Patetsinez
7) Stafids
8) Stojan
9) Tsobic
10) Sailor
11) Hatzi
12) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου