Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τα νέα από την 32η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017.

Μετά την απογοητευτική προσέλευση παικτών την Παρασκευή, 21-4-2017, εξαιτίας της οποίας δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση, αποφασίσθηκε η διεξαγωγή μίας προπόνησης την εβδομάδα αντί των μέχρι τώρα δύο. Ο Coach CC όμως, ως άψογος επαγγελματίας που είναι και καθώς έχει προπληρωθεί για δύο προπονήσεις την εβδομάδα, έκρινε σκόπιμο να συγχωνεύσει τα προγράμματα των δύο προπονήσεων στη μία κι έτσι οι πολλοί και … καλοί παίκτες της Pellalaw United που παραβρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας, την Τετάρτη, 26-4-2017 στο γήπεδο του Δροσερού, γεύθηκαν ένα υπερπλήρες προπονητικό πρόγραμμα. Στο οικογενειακό διπλό το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και το αποτέλεσμα δίκαιο.

Αγωνιστικά και μη


Σε ανθρωπιστική κρίση βρίσκονται πολλά από τα μέλη της ομάδας, που συμμετείχαν στο τραπέζι γνωστής ψαροταβέρνας στην Κέρκυρα την Κυριακή των Βαϊων, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αναγκάζονται πλέον να προπονηθούν με δανεικά (και αγύριστα;;;) παπούτσια και κάλτσες.


Λάθος ημέρα διάλεξε ο hatzi για να μετακινηθεί με το ποδήλατό του από τα Γιαννιτσά στο Δροσερό, καθώς το πρόγραμμα του Coach CC περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Για την γιορτή και τα …. βαφτίσια του κέρασε ο Stafids, με τον Giades να του μεταφέρει τις ευχές όλων των απόντων παικτών και ν’ απολαμβάνει ως εκ τούτου και τα κεράσματά τους.

Ανεξάντλητος φαίνεται ότι είναι ο Markulic στις δικαιολογίες απουσίας του από τις προπονήσεις, με την τελευταία όμως μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό του, αφού επικαλέσθηκε την συμμετοχή του σε bachelor party το μεσημέρι της Τετάρτης!!!







Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Maurinho
5) Nectarinho
6) Manuel
7) Pate
8) Patetsinez
9) Stafids
10) Tsobic
11) Sailor
12) Hatzi
13) Coach CC

3 σχόλια:

  1. "στο οικογενειακο διπλο το παιχνιδι ηταν ισορροπημενο και το αποτελεσμα δικαιο" = η ομαδα του χατζι τον ηπιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αποδοση μας στο διπλο ηταν ακομα μια δραση στα πλαισια αλληλεγγυης προς συναδελφο Kontakov...

      Διαγραφή